17 Απρ 2013

Πάρτυ αθλητών στίβου: Στόχος επετεύχθη!

Ήταν όλοι εκεί!

Το Σάββατο 13 Απριλίου “όλοι οι καλοί χώρεσαν” στο Maison Crystal στη Θεσσαλονίκη, όπου ..
και πραγματοποίηθηκε ένα πάρτυ για “καλό σκοπό”. Ένα πάρτυ για τη στήριξη του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Αθλητές του στίβου, οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους -ακόμα και οι φίλοι των φίλων τους- έδωσαν όλοι δυναμικά το “παρών”, απαντώντας θετικά στο κάλεσμα της τριμελούς επιτροπής αθλητών στίβου σε ένα πάρτι που έμελλε να περάσει το δικό του μήνυμα. Όπερ και εγένετο…

Ο Δημήτρης Γράβαλος και η Ολυμπία Πετσούδη, πρωταθλητές Ελλάδος στα 400μ. και στα 100μ. με εμπόδια αντίστοιχα, ως “καλοί οικοδεσπότες” καλωσόρισαν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία του (περίπου 500 άτομα) και το πάρτυ ξεκίνησε.

Ο Τάσος Ριζόπουλος, ο Ιορδάνης Αγαπητός και μια ομάδα νέων τραγουδιστών διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με τη μουσική τους ενώ η βραδιά έκλεισε με κέφι, χορό και…αισιοδοξία, μιας και συγκεντρώθηκαν περίπου 2000 ευρώ για τον εξοπλισμό και τις επί μέρους ελλείψεις του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Η τριμελής επιτροπή αθλητών στίβου, μάλιστα, αποφάσισε μέρος αυτών των χρημάτων -μαζί με άλλα χρήματα που συγκέντρωσαν οι αθλητές- να δοθούν, προκειμένου όλοι μαζί να στηρίξουν τον “αγώνα ζωής” που δίνει η 23χρονη συναθλήτριάς τους, πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης απηύθυναν θερμές ευχαριστίες τόσο στην επίτιμη καλεσμένη τους, κυρία Βούλα Πατουλίδου, όσο και στη Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, κυρία Κούλα Γιαννακίδου, για τη παρουσία τους στο πάρτι και για την ανιδιοτελή υποστήριξή τους στον αγώνα των αθλητών.

Η τριμελής επιτροπή ευχαριστεί θερμά, επίσης, το Σύνδεσμο Προπονητών Βορείου Ελλάδος, το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιάδας, τις Ακαδημίες φυσικής κατάστασης “ΤΡΙΤΩΝ” και όλη την ιατρική ομάδα του ΣΕΓΑΣ Βορείου Ελλάδος. Ο Δημήτρης Γράβαλος, ένας από τους “πρωτεργάτες” αυτής της πρωτοβουλίας, δήλωσε σχετικά: “Παρότι κάποιοι άνθρωποι από την ιατρική ομάδα του ΣΕΓΑΣ Βορείου Ελλάδος έχουν χάσει τη δουλειά τους σήμερα που μιλάμε, ήταν εκεί στο πάρτι μας, για να μας στηρίξουν με τον τρόπο τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους. Ο καθένας βοήθησε με τον τρόπο και στο βαθμό που του αναλογούσε. Οι αθλητές, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πατρίδα μας μέσα από τους αγώνες μας, χρειαζόμαστε έστω τα ελάχιστα: Υγειονομική κάλυψη και εξοπλισμό. Δίχως αυτά, δυστυχώς είμαστε μετέωροι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Πολιτεία δε θα μείνει και αυτή τη φορά με σταυρωμένα χέρια. Ελπίζουμε ότι, επιτέλους, θα μεριμνήσει τόσο για τις συνθήκες προπόνησής μας, όσο και για αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν στο πλάι μας, φροντίζοντας την καλή μας κατάσταση και την υγεία μας, ώστε να μπορούμε με τη σειρά μας να συμμετέχουμε στους αγώνες…”.

Τελικά είναι γεγονός: Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη