13 Μαΐ 2013

O ορισμός του "εκεί που φτύνω, γλύφω"

Ανοίγματα προς τη Νέα Δημοκρατία κάνει το τελευταίο μήνα ο Γιάννης Μπουτάρης. Βλέποντας το 2014 να πλησιάζει και την παράταξή του να διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει καμπάνια αποκατάστασης σχέσεων με άτομα που...
μέχρι πριν 3 μήνες έβριζε!

Πριν από λίγες μέρες συνάντησε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Παρασκευή συνάντησε τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου. Έχοντας "μυριστεί" η αλεπού -βλ. παλιά καραβάνα στα επιχειρηματικά- το ρώσικο πακέτο, ζήτησε τη συνεργασία του ΥΜΑΘ για τους εορτασμούς του έτους Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Βέβαια τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης που διοργάνωσε το ΥΜΑΘ, τους χαρακτήρισε κιτς ενώ μέχρι πρότινος θεωρούσε και το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης άνευ αντικειμένου, αλλά προκειμένου να "κλείσει" συμμαχίες εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2014 ο κυρ Γιάννης δηλώνει διατεθειμένος να κάνει τα πικρά γλυκά και την ανάγκη φιλότιμο.Δεν δίστασε μάλιστα να τείνει χείρα συνεργασίας και στον -κατά δήλωση Μπουτάρη- "Μουτζαχεντίν"  Μητροπολίτη Άνθιμο! 
Βέβαια για όλα αυτά η απορία θα ήταν "τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;" αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς οι απορίες μας  είναι λυμένες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη