6 Ιουν 2013

Τους έχει πάρει «φαλάγκι» η Χρυσή Αυγή!

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή πλέον, σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse. Από τη στιγμή που μπήκε στη βουλή ο λαϊκός σύνδεσμος καταγράφει συνεχώς άνοδο με αποτέλεσμα αυτό να προκαλεί ανησυχία και εκνευρισμό σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν στην ελληνική βουλή...

Τα επί χρόνια κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου δείχνουν να αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη κατάσταση καθώς έχουν απέναντί τους ένα κόμμα φανερά αντισυστημικό που τους χαλάει την μπουγάδα, το οποίο παρόλο που έχει ακραίες αντιλήψεις σε πολλά θέματα συνεχίζει να ανεβαίνει ολοταχώς.

Γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή;

Δυο και πολύ απλές είναι οι απαντήσεις:

Α) Γιατί δεν λειτουργεί πουθενά ο κρατικός μηχανισμός με αποτέλεσμα να έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου (αποτέλεσμα πολύχρονων προσπαθειών από τα κόμματα)
Β) Γιατί τα υπόλοιπα κόμματα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τον ελληνικό λαό αφού ουσιαστικά συνεχίζουν να κοιτάνε τη βόλεψη τη δική τους και των πιστών τους αδιαφορώντας ουσιαστικά για τον ελληνικό λαό.

Η πάγια απαίτηση της Χρυσής Αυγής για διακοπή της χρηματοδότησης των κομμάτων τη στιγμή που μεγάλος μέρος της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται σε εξαθλίωση, το αντιρατσιστικό για τους Έλληνες τη στιγμή που γίνονται καθημερινά πλέον  εγκλήματα από λαθρομετανάστες και οι διανομές τροφίμων τις οποίες προσπάθησαν να απαγορεύσουν συγκεκριμένοι ψευτοπροοδευτικοί, είναι μερικά από τα γεγονότα που σίγουρα της έδωσαν σημαντική ώθηση.

Το κυριότερο όλων φυσικά είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυτή την άνοδο χωρίς να έχει αποκρύψει τίποτα σχετικά με τα πιστεύω της και την ιδεολογία της. Είμαστε αυτοί, σκεφτόμαστε αυτά αν θέλετε μας ψηφίζετε. Άπλα και καθαρά!

Γεγονός το οποίο φανερώνει την αηδία του ελληνικού λαού προς τα υπόλοιπα κόμματα που δεν προσέφεραν τίποτε όλα αυτά τα χρόνια με την ανούσια και άχρηστη παρουσία τους και σε αυτά που κυβέρνησαν και κυβερνούν και ασκούν τα πάντα επιλεκτικά. Επιλεκτική δικαιοσύνη, επιλεκτική αξιοκρατία, επιλεκτική ισότητα, επιλεκτική ελευθερία, επιλεκτικές διευκολύνσεις…

Ο λαός βαρέθηκε την αλητεία, τα ψέματα, την υποκρίσια, την ανικανότητα!

Τόσο απλά! Όσο λοιπόν συνεχίζουν να αναλώνονται σε μικροκομματικά παιχνίδια και όσο προσπαθούν με ανόητα επιχειρήματα και προβοκάτσιες να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή, τόσο αυτή και θα ανεβαίνει!

Όσο προσπαθούν να διαμορφώσουν συγκεκριμένες απόψεις στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή μέσα από το διαβρωμένο σύστημα των ΜΜΕ, τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη