2 Ιουλ 2013

Έφηβοι αποκεφάλισαν άστεγο επειδή δεν τους άρεσε «η όψη του»

Δύο μεθυσμένοι έφηβοι χρησιμοποίησαν ένα τσεκούρι, ένα πριόνι και μαχαίρια για να κόψουν το κεφάλι ενός άστεγου επειδή «δεν τους άρεσε η όψη του».   


Η φρικιαστική είδηση έρχεται από τη Ρωσία. Ένα ακέφαλο πτώμα βρέθηκε κοντά σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Το αίμα οδηγούσε σε ένα κοντινό διαμέρισμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Μόσχας. Μέσα στο διαμέρισμα η αστυνομία βρήκε ένα τσεκούρι και ένα πριόνι που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τον αποκεφαλισμό. 

Οι δύο έφηβοι κρατούνται ως ύποπτοι δολοφονίας, ενώ άλλοι τρεις ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια των γεγονότων, αλλά δεν ήταν αναμιγμένοι στη δολοφονία. Το ταμπλόιντ Komsomolskaya Pravda έγραψε ότι οι δύο ύποπτοι ήταν μεθυσμένοι και επιτέθηκαν στον άστεγο με μαχαίρια. Ένας από τους ύποπτους έκοψε το κεφάλι του άντρα και το ακρωτηρίασε, αφαιρώντας το δέρμα. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, οι δύο έφηβοι έπαιξαν ποδόσφαιρο μέχρι που κύλησε σε έναν σκουπιδοτενεκέ, όπου και το άφησαν και πήγαν σπίτι τους.   

Οι δύο ύποπτοι αντιμετωπίζουν ενδεχόμενο φυλάκισης μέχρι 15 χρόνια αν βρεθούν ένοχοι.   Αργότερα η αστυνομία διέψευσε ότι το κεφάλι του άντρα χρησιμοποιήθηκε ως μπάλα ποδοσφαίρου, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο άντρας αποκεφαλίστηκε, και πρόσθεσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται. 



Πηγή: www.lifo.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη