8 Ιουλ 2013

Σε κακό χάλι το στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Την απόλυτη εγκατάλειψη αντικρίζει κανείς στο στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης όπως καταγγέλλει η δημοτική Παράταξη "Πολίτες σε δράση". Μάλιστα...




...ο επικεφαλής της παράταξης προέβη σε καταγγελία προς την Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής κ Υγειονομικού ελέγχου. Αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία:


Κατά την επίσκεψη μου στο στρατόπεδο Μ.Αλέξανδρος πριν 15 ημέρες περίπου διαπίστωσα εκτεταμένη ρήψη σκουπιδιών , μπαζών , κλαδιών , χωμάτων και πάσης φύσεως σκουπιδιών , στο τμήμα του στρατοπέδου μεταξύ της εκκλησίας και του κλειστού γηπέδου στίβου.

Οι ρήψεις αυτές είναι εμφανές ότι γίνονται επί μεγάλο  διάστημα (πιθανόν κ ετών ) αφού τα σκουπίδια σχηματίζουν λόφους ! Μάλιστα σε ορισμένα σημεία κ λόγω και των βροχών έχουν γίνει ένα με το έδαφος κ μπορείς να ανέβεις και να πατήσεις  επάνω.


Η αντιπολιτευτική παράταξη κατηγορεί τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς υπαλλήλους πως η εικόνα αυτή αποτελεί δική τος υπαιτιότητα ενώ η καταγγελία συνοδεύεται και από τις φωτογραφίες που βλέπετε.

Απάντηση για το στρατόπεδο Μ.Αλεξάνδρου στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη