3 Ιουλ 2013

Θέμα ωρών ή λίγων ημερών να σκοτωθούν και οι άλλοι δραπέτες των φυλακών

Δύο από τους πέντε Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων έπεσαν χθες νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) στην ...
περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ωστόσο, ανέφεραν ότι μεταξύ των δύο δεν ήταν ο 36χρονος Μαριάν Κόλα, που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας του 37χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου (έπεσε νεκρός στη συμπλοκή της 17/6 στο Δίστομο) και της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη (δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ δραπετών και αστυνομικών στα Ισθμια). Αντίθετα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν ότι πρόκειται για τους Εντισον Λίκα, 25 ετών, και Αντμίρ Μουρατάζ, 41 ετών.

Δυστυχώς, δεν φαίνεται δυνατή η απλή σύλληψη των υπολοίπων, αφού όλοι τους είναι της σχολής "δεν θα με πιάσετε ζωντανό ποτέ, ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε", όπως είπε ο Κόλα στους αστυνομικούς την πρώτη φορά που τον συνέλαβαν.
Κι επειδή δεν μπορούν να κρύβονται για πολύ σε σπηλιές και χαράδρες, και να κρύβονται σαν αγρίμια, θα πέσουν αργά ή γρήγορα στα χέρια ή μάλλον στα όπλα των αστυνομικών.
Διάλεξαν μόνοι τους να μπουν στον κύκλο του αίματος, σκότωσαν, αρνούνται να παραδοθούν και συνεπώς θα χάσουν άδικα τη ζωή τους...

Νεκροί δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη