14 Αυγ 2013

Βουλευτής διαφημίζει Ενεχυροδανειστήριο ! (ηχητικό)

Ενώ εμφανίζεται σαν αμετακίνητος αντιμνημονιακός, συμμετέχει σε διαφήμιση ενεχυροδανειστηρίου, με εμετικό περιεχόμενο και ύφος.

Πρόκειται για τον βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παύλο Χαϊκάλη, που για λίγες χιλιάδες ευρώ διαφημίζει ενεχυροδανειστήρια στη Χαλκίδα και καλεί τους πολίτες της Εύβοιας να πουλήσουν τα χρυσά τους κοσμήματα για να μην πάνε στον «απόπατο» όπως αυτός, στο ρολάκι της διαφήμισης.
Η διαφήμιση αυτή παίζεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Εύβοιας εδώ κι ένα χρόνο, απ’ όταν ο Παύλος Χαϊκάλης εκλέχθηκε βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ και δεν είχε ούτε το φιλότιμο να ζητήσει να αποσυρθεί η διαφήμιση αφού με τη συμμετοχή του δεν εκθέτει μόνο τον εαυτό του αλλά και το κόμμα του.
Ηθοποιός στο επάγγελμα του, στη ζωή του και στη πολιτική του ο Χαϊκάλης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ακούστε το :


Σχόλιο taxalia:
Επειδή δεν έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε ραδιοσταθμούς της Εύβοιας στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε το αν παίζεται ακόμη η διαφήμιση, ούτε τη γνησιότητα της. Στο ηχητικό ακούμε μια ατάκα του ηθοποιού, που θα μπορούσε να είναι από θεατρική παράσταση και ίσως ακόμη να χρησιμοποιείται εν αγνοία του. Πάντως, η φωνή του ίδιου, δεν αναφέρει το προϊόν.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη