14 Αυγ 2013

Αυτό το κορμί...

...είναι το μόνο νέο πρόσωπο που θα δούμε στην ΕΡΤ3!
Ο λόγος για την....


Ο λόγος για την δημοσιογράφο Κατερίνα Νώτα, η οποία είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στη λίστα που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών για τους επιτυχόντες στον διαγωνισμό της ΕΡΤ και όλοι αναρωτιούνται ποια είναι.

Είναι, μαζί με μόλις άλλους τέσσερις επιτυχόντες, απόφοιτος πανεπιστημίου και συγκεκριμένα του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (επιτέλους κι ένας απόφοιτος της συγκεκριμένης σχολής στην ΕΡΤ, η μόνη πριν από αυτήν ήταν η Σαλαγκούδη!). Επίσης έχει σπουδάσει γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Μαζί με τους Σερραίους δημοσιογράφους Ιορδάνη Ξανθόπουλο,
Νάντια Δερέμπεη και Μαρία Γιακουμή 
Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα μέσα και έξω από τα τηλεοπτικά πλατό, αρχικά ως ρεπόρτερ και αργότερα ως παρουσιάστρια.
Ενδεικτικά, δούλεψε μέχρι το κλείσιμό του, στην δημοτική τηλεόραση του Δίαυλου Ροδολίβους, στην TVS αλλά και το Δίκτυο (ναι, ναι αυτό που ανήκει στην βουλευτή Φωτεινή Αραμπατζή, πρώην σύζυγο Μαγκριώτη).

Με τους ρεπόρτερ Δημήτρη Κώττα και Βάια Βαϊδου
Πρόκειται για μία πολύ ευγενική κοπέλα και σοβαρή επαγγελματία (προσωπική άποψη, όχι δεν είναι είναι φίλη μου, απλά έτυχε να τη γνωρίσω στο πλαίσιο της δουλειάς) και η ύπαρξη της στη λίστα δημιουργεί ελπίδες για την ΕΡΤ3 αλλά και την αξιοκρατία του διαγωνισμού στον οποίο βλέπουμε  κυρίως επιτυχόντες δημοσιογράφους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που όμως είχαν πριμ μοριοδότησης στον διαγωνισμό λόγω προϋπηρεσίας στην ΕΡΤ.

Καλή επιτυχία Κατερίνα!



Κατερίνα Νικολάου

ΥΓ: Μαθαίνω πως κάποιες κακίστρες παλιές στην ΕΡΤ ψάχνουν να βρουν κακίες για την κοπέλα και λένε αηδίες μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν ποια είναι, αλλά μη μασάτε!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη