14 Αυγ 2013

Τον φτύνουν και λέει πως βρέχει...

...θα φταίει που δεν του απαντά στο τηλέφωνο ο Σαμαράς...


Άτιμο πράγμα η απόρριψη. Σε ρίχνει στην ανάγκη και του χειρότερου εχθρού σου. Έτσι και τώρα ο Γ. Μπουτάρης έπεσε στην ανάγκη του προέδρου της Διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Μηνά Σαμαντζίδη, που τον τελευταίο καιρό δεν τον έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί με την καυστική του κριτική για τα πεπραγμένα του στο Δήμο. (Δείτε εδώ και εδώ)

Ο Κυρ Γιάννης διατεινόταν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πριν λίγο καιρό πως έχει το κινητό του Σαμαρά και για ό,τι ήθελε τον καλούσε εκεί. Φαίνεται ο Σαμαράς... δεν είχε σήμα, οπότε ο Γιάννης Μπουτάρης ζήτησε συνάντηση από το Μηνά Σαμαντζίδη, προκειμένου ο τελευταίος να τον ενημερώσει για το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Στην εφημερίδα Δημοκρατία διαβάζουμε πως ο Πρόεδρος της Διοικούσας τον "έστειλε" με το γάντι, παραπέμποντάς τον στο Μαξίμου. Ο Μπουτάρης επανέλαβε την ατάκα που επαναλαμβάνει τόσες μέρες "να μην φύγει σα κλέφτης ο Σαμαράς" και η εφημερίδα πολύ κομψά αναφέρει πως ο Σαμαντζίδης "ενοχλήθηκε", στο χωριό μου το λένε "ξέχεσε". 

Μεγάλη αγωνία πρέπει να έχει πιάσει τον Κυρ Γιάννη, αφού η εκλογική του δεξαμενή αποτελείται από το ζόμπι του ΠΑΣΟΚ και την παραπληγική ΔΗΜΑΡ, οπότε απεγνωσμένα ψάχνει στήριξη και συμμάχους αναθερμαίνοντας -κι αυτό αλλιώς το λένε στο χωριό μου, κάτι για κάποιο μέρος του σώματος που τρίβεται- τις (ανύπαρκτες) σχέσεις του με την τοπική Νέα Δημοκρατία. 

Άσε που τρόμαξε (ή ζήλεψε) κι από την επαφή του Μάτη με τον πρόεδρο της Διοικούσας και σου λέει "τι έγινε ρε παιδιά". Για να μην πούμε για την μετά την συνάντηση ανακοίνωση του Μηνά. 

Κουράγιο κύριε Γιάννη, άντε θα έρθουν οι εκλογές και θα πάτε σπίτι σας να ξεκουραστείτε... Άλλωστε κάποτε το θέλατε τόσο πολύ...


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη