11 Μαρ 2014

Επιστολή της Κατερίνας Μάρκου για τη στήριξη της υποψηφιότητας του Μάρκου Μπόλαρη

Επιστολή στήριξης της υποψηφιότητας του Μάρκου Μπόλαρη για τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε σήμερα η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΔΗΜ.ΑΡ. Κατερίνας Μάρκου, με αφορμή την ..
επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του (http://taxalia.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8613.html).

Όπως αναφέρει στην επιστολή της η κ. Μάρκου:

«Το ζητούμενο για τις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία είναι να βρούμε τα πρόσωπα εκείνα που θα μπορέσουν όχι μόνο να βοηθήσουν τον τόπο μας αλλά και να διατυπώσουν ένα πρόγραμμα για το μέλλον, με σοβαρότητα και συνοχή, συσπειρώνοντας μία ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία, πέρα από μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες.
Για την Κεντρική Μακεδονία, όπως και για ολόκληρη τη χώρα, η διέξοδος από την κρίση απαιτεί άμεσες και τολμηρές ενέργειες, που να δίνουν απαντήσεις στα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, ιδίως στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας.
Η υποψηφιότητα του Μάρκου Μπόλαρη, που είναι γνωστός όχι μόνο για την ποιότητα του πολιτικού του έργου αλλά και για την ποιότητα του χαρακτήρα του, μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει μία «στροφή προς το μέλλον» για την Κεντρική Μακεδονία.
Του εύχομαι καλή επιτυχία.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη