17 Απρ 2014

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1- 0 ( αλλά ΟΧΙ κι`έτσι βρε γ@@@το ). !!

του Βλάση Γωγούση

Άκουσα πριν λίγο στον Ant1 ( αλλά και σ`όλα τα άλλα εν Αθήναις εδρεύοντα κανάλια ) , το ίδιο τροπάρι από το πρωί .

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - έλεγε- εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ευθύς αμέσως μετά το πέρας του ( νικηφόρου για τον ΠΑΟΚ ) αγώνα και επιτέθηκαν κατά των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !».
Ξέρετε φίλοι μου πως λέγεται αυτή η (δήθεν) ενημέρωση;;
Λέγεται ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !

Διότι εγώ ο (δήθεν) αφελής ρωτάω :
Πως είναι δυνατόν την ώρα που μετά την λήξη του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ για τον ΠΑΟΚ αγώνα οι άλλοι φίλαθλοι παραληρούσαν εκτοξεύοντας ταυτόχρονα χιλιάδες βεγγαλικά ( απαράδεκτο –αλλά σύνηθες φαινόμενο σε όλα τα γήπεδα - ), ένα πλήθος οπαδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με κίνδυνο να τιμωρηθεί – η και να μηδενισθεί – η αγαπημένη τους ομάδα ;;
Πως θα χαρακτηρίζατε αυτή την εισβολή;
Παράνοια;, βαρβαρότητα, αλητεία;,
ΟΧΙ , τίποτα απ` αυτό ΔΕΝ ήταν.
Αχαλίνωτο ξέσπασμα ήταν, παραλήρημα ενός κόσμου που επί…..3 ώρες και…3 λεπτά !! | = 75 καθυστέρηση έναρξης (!) +90 διάρκεια αγώνα + …18 καθυστερήσεις (!) } με την ψυχή στο στόμα ζούσε έναν εφιάλτη !
Βίωνε μια απερίγραπτη ( πρωτοφανή στα διεθνή χρονικά ) απαράδεκτη κατάσταση που , ευτυχώς επαναλαμβάνω, φίλοι μου δεν είχε τραγικό τέλος.
Ένα σας λέω μόνο ! :
Σκεφθήκατε τι θα γινόνταν αν στο….18ο λεπτό του….τρίτου ημιχρόνου (!) ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επετύγχανε τέρμα;;
Θα θρηνούσαμε θύματα, ναι , νεκρούς και βαριά τραυματίες εννοώ, μη γελάτε , από κάποιους ( πες`τε τους όπως θέλετε, πεστε τους ανεγκέφαλους , πεστε τους βάρβαρους πέστε τους αλήτες,) οπαδούς .

Γι` αυτό λοιπόν αγαπητοί εκφωνητές των καναλιών, όταν αναφέρεστε στα γεγονότα δεν θα λέτε :
« οι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο » αλλά θα λετε και την άλλη ( μισή) αλήθεια , θα εξηγείτε και τον λόγο για τον οποίο εισέβαλαν !
Αλλιώς γίνεστε συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί για την επανάληψη και αναπαραγωγή του ….εγκλήματος

Δρ Βλάσης Γωγούσης

Υστερόγραφο : Μ` αυτά και με κείνα, είχαν δεν είχαν οι…προθιερείς της περίφημης παράγκας, άφησαν την (δήθεν) συμπρωτεύουσα ΜΟΝΟ με μία ομάδα κι`απ` ότι φαίνεται κι`` αυτήν ετοιμάζονται να την ….κατευοδώσουν !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη