24 Οκτ 2014

Ο Ο.Τ.Ε., το σημείο G και η…..ΓΕΡΑΚΙΝΑ !

του Βλάση Γωγούση

Τώρα αγαπητοί μου αναγνώστες θάχω άδικο αν αρχίσω να αναβοσβήνω …….καντήλια;;
Ακούστε λοιπόν :

Πήρα πριν λίγο τον λογαριασμό τηλεφώνου του ΟΤΕ και σύμφωνα με τις οδηγίες του εντύπου τηλεφώνησα στο 13888 για κάποιες διευκρινιστικές πληροφορίες.
Βγήκε - ως συνήθως- η γνωστή μαγνητοφωνημένη κασέτα η οποία αφού με ενημέρωσε ότι « η συγκεκριμένη κλήση μαγνητοφωνείται» - χωρίς την έγκρισή μου βέβαια - με έβαλε σε ….ισόβιο αναμονή.
Και για να ομορφύνει την …ατέλειωτη μοναξιά μου … «κοτσάρισε» και μια ενδιάμεση κασέτα με ένα Αγγλόφωνο σαχλοτράγουδο , όπου μια γυναικεία αισθησιακή φωνή ανεβοκατέβαζε το…LIBIDO των ακροατών αναζητώντας προφανώς απεγνωσμένα το ……σημείο G της !

Τέλος πάντων , κάποια στιγμή άνοιξε η γραμμή και η τηλεφωνήτρια με ρώτησε σε τι μπορεί να μου φανεί χρήσιμη
-« Μια ερώτηση θα σας κάνω μόνο , της είπα :
Ξέρετε μήπως, αν η Deutsche Telecom (= ο κυριότερος μέτοχος του ΟΤΕ) , όταν βάζει σε αναμονή τους πελάτες της στο αντίστοιχο 1388 της Γερμανίας , βάζει ενδιάμεσα καμιά κασέτα η οποία παίζει τη ΓΕΡΑΚΙΝΑ ή το ¨ΕΝΑΣ ΑΗΤΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝΕ σε εκτέλεση… σόλο κλαρίνο του Βασίλη Σαλέα; »

...και η τηλεφωνήτρια ( ύστερα από ολιγόλεπτη σιωπή )
-« Για να σας πω την αλήθεια κύριε, εγώ δεν ξέρω, ρωτήστε τους ανωτέρους μου» !

Αυτά προς ενημέρωσή σας εκλεκτοί μου φίλοι αναγνώστες των
Xaliων

Δρ Βλάσης Γωγούσης


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Ξέχασα να σας πω ότι , εγώ τηλεφώνησα για να ρωτήσω αν μπορώ να ενταχθώ σε ένα καινούργιο ( φθηνό) πρόγραμμα προσφοράς του ΟΤΕ και έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές ( =προσφορά- κράχτης) ενώ οι παλιοί πρέπει πρώτα να πληρώσουν…110 ΕΥΡΩ πρόστιμο για να σπάσουν το παλαιό συμβόλαιο τους και στη συνέχεια να υπογράψουν…. καινούργιο - για να γλυτώσουν.....5 ΕΥΡΩ τον μήνα !
Τότε θυμήθηκα εκείνον τον ταλαίπωρο που υψώνοντας το πρόσωπό του προς τον Ουρανό , ανεφώνησε προς τον επουράνιο πατέρα:
- «Θεέ μου, πως κρατάς τα… κεραμίδια ξεκάρφωτα ; !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη