2 Φεβ 2015

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ :Το Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας σε δράση…


● Νέος κύκλος μαθημάτων και πιστοποίησης γνώσεων Η/Υ στη Δ.Ε. Πεύκων και ημερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τον επόμενο κύκλο μαθημάτων και πιστοποίησης γνώσεων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές που ξεκινά τις προσεχείς ημέρες στη Δημοτική Ενότητα των Πεύκων. Τα τμήματα υπάγονται στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας Νεάπολης-Συκεών (επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της ACTA), λειτουργούν με τις πλέον
ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζουν προοπτικές για την επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση των νέων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τμήματα Πιστοποίησης Γνώσεων Η/Υ ACTA, αναγνωρισμένης από το ελληνικό δημόσιο και την αγορά εργασίας (Word, Excel, Internet, Access, PowerPoint, Windows).

Τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια είναι ολιγομελή με τη συμμετοχή έως 10 ατόμων (ένα άτομο ανά υπολογιστή) και οι επικεφαλής εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των σπουδαστών στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης.

Στο πλαίσιο ειδικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν όσες θεματικές ενότητες επιθυμούν και να πιστοποιηθούν μόνο σε αυτές που επέλεξαν. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο τα δίδακτρα, ενώ τα εξέταστρα είναι δωρεάν. Επιπλέον, ισχύουν ειδικές τιμές για τους υπαλλήλους των δήμων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 1, Πεύκα)

Τηλ.: 2313-502221-5 (8 π.μ.- 8 μ.μ.), 2310-547037

► Ημερίδα για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Την ίδια ώρα, η κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και τοΠολυδύναμο Κέντρο Νεότητας προχωρούν στη διοργάνωση ειδικής ενημερωτικής ημερίδας για το διαδίκτυο. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, στις 6.30 μ.μ. στους χώρους του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας (Ζάκκα 25 με Διδυμοτείχου γωνία, Νεάπολη) με θέμα «Διαδικτυακός κόσμος και ‘‘ασφαλής επιβίωση’’...".

Οι εξειδικευμένοι σε θέματα διαδικτυακής χρήσης ομιλητές Γιάννης Αγγούσης, Υποψ. Διδάκτωρ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Αντώνης Παπαντωνίου, Αστυνόμος Α’ της ΕΛ.ΑΣ. στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού για τη δύναμη του διαδικτύου, καθώς και την ευαισθητοποίηση ως προς τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση σε αυτό. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιασθούν λεπτομέρειες και πρακτικές μέθοδοι αποφυγής κινδύνων στο διαδίκτυο και τρόποι για την ασφαλή πλοήγηση στο Ιντερνετ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας

Ζάκκα 25 με Διδυμοτείχου γωνία

Τηλ: 2310-547037, 2310-511932 // Fax: 2310-518572

e-mail: polidinamo.kentro.neolaias@gmail.com

blog: www.polidinamo.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη