12 Ιαν 2016

Το ένστικτο της γιαγιάς οδήγησε στα ίχνη του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής

Το ένστικτο της γιαγιάς του μικρού Φοίβου και πρώην πεθεράς του 34χρονου συζυγοκτόνου ήταν αυτό που κατεύθυνε
αστυνομικούς και εθελοντές να εντοπίσουν χθες το απόγευμα το μηχανάκι με το οποίο διέφυγε ο 34χρονος μετά το φόνο της συζύγου του.

 Όπως αποκάλυψε ένας από τους εθελοντές, μετά από 24ωρα άκαρπων ερευνών στη γύρω περιοχή της Ορμύλιας για να εντοπίσουν τον 34χρονο, πήγαν εκ νέου στο σπίτι της οικογένειας ώστε να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία. Εκεί άκουσαν τη γιαγιά του μικρού Φοίβου να λέει: «Ερευνήστε την περιοχή καντά στα μελίσσια του. Έχω την αίσθηση ότι κάτι θα βρείτε εκεί».
Αν και οι εθελοντές και οι αστυνομικοί επέμεναν ότι η περιοχή είχε ερευνηθεί αρκετά όλες αυτές τις ημέρες, η γιαγιά επέμενε να επαναλαμβάνει ότι σε εκείνη την περιοχή θα έπρεπε να στρέψουν τις έρευνές τους πάλι.
Έτσι, λίγο πριν πέσει το σκοτάδι στην περιοχή αποφάσισαν να ερευνήσουν εκ νέου την περιοχή όπου πράγματι εντοπίστηκε το μηχανάκι με το οποίο διέφυγε ο συζυγοκτόνος αρπάζοντας και τον 4χρονο γιο του Φοίβο.
Το μηχανάκι ήταν σκεπασμένο με φύλλα και κλαδιά σε μια απόσταση περίπου 20 μέτρων από τα μελίσσια που διατηρούσε ο 34χρονος στην περιοχή και σε σημείο απ' όπου είχαν περάσει αρκετές φορές τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι εθελοντές.
Επίσης στο σημείο, όπου βρέθηκε το μηχανάκι, υπήρχε και ένα αντρικό μπουφάν, που ακόμα δεν γνωρίζουν αν ανήκει στον Lesi James.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη