23 Οκτ 2017

ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

AEK KAI ATΡΟΜΗΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΑΗΗΤΗΤΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ.

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ατρόμητος (19:30, Novasports) κλείνει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Μια αναμέτρηση ο νικητής της οποίας, αν υπάρξει, θα βρεθεί στην κορυφή της Super League, αφού η ΑΕΚ έχει 14 β. και είναι δεύτερη (πρώτος ο ΠΑΟΚ με 15 β.), ενώ ο Ατρόμητος έχει 13 β.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ο Ατρόμητος είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος! 
Στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βράνιες και τον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι, με τους Λαμπρόπουλο και Τσόσιτς να παίζουν, λογικά, στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Ανέστης, με τον Μπακάκη δεξιό μπακ και τον Λόπες αριστερό. Ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες θα είναι, πιθανότατα, τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μάνταλος, Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος θα είναι πίσω από τον Αραούχο. 
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Μάντσον. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα στόπερ, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Κιβρακίδη δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μπουσουλάντζιτς και ο Βασιλακάκης, «δεκάρι» θα παίξει ο Ούμπιδες, αριστερό εξτρέμ ο Ουάρντα, δεξί ο Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μανούσος.

Η βαθμολογία της Super League
  1. ΠΑΟΚ 15 
  2. Πανιώνιος 14
  3. ΑΕΚ 14 -7αγ.
  4. Ολυμπιακός 14
  5. Λεβαδειακός 14
  6. Ατρόμητος 13 -7αγ.
  7. Ξάνθη 10
  8. Παναθηναϊκός 10
  9. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  10. Κέρκυρα 9
  11. Λαμία 8
  12. Παναιτωλικός 8
  13. Αστέρας Τρίπολης 6
  14. Λάρισα 6
  15. Πλατανιάς 6
  16. Απόλλων Σμύρνης 6
* Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη