3 Δεκ 2021

Σταμάτης Κραουνάκης κατά της κυβέρνησης: «Την κατάρα μου να έχουν για το πρόστιμο των 100 ευρώ»


Έστειλε… την κατάρα του στον πρωθυπουργό για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιωμένων πολιτών


Δεν έκρυψε την οργή του ο Σταμάτης Κραουνάκης σχετικά με το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για όλους τους πολίτες ηλικίας άνω των 60 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως όσοι επιμένουν στην απόφασή τους να μην θωρακιστούν απέναντι στον φονικό ιό σηκώνοντας μανίκι, και παραμένουν κίνδυνος τόσο για τη δική τους όσο και για τη δημόσια υγεία, θα τους επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα.

Μια απόφαση που, όπως είπε ο πρωθυπουργός, αν και είχε ταχθεί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, τον «βασάνισε» προσωπικά και «αναγκάστηκε» να την πάρει για το δημόσιο καλό, πυροδοτώντας ωστόσο ορισμένες αντιδράσεις.

Το μέτρο σχολίασε και ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα του ελληνικού #MeToo.

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε αρχικά για τη σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και τους άλλους ανθρώπους του θεάματος που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.
«Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, αλλά μετά τον έχασα» αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ακολούθως, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην απώλεια του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχασε τη μητέρα του, ενώ βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για βαριά σεξουαλικά αδικήματα όπως ο βιασμός ανηλίκων, συγκρίνοντας μάλιστα την περίπτωσή του με αυτήν της Μελίνας Μερκούρη.

«Την κατάρα μου! Μην με βάλεις να πω κάτι άλλο, την κατάρα μου» είπε… ολοφάνερα εκνευρισμένος.

pentapostagma.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη