26 Μαΐ 2024

Ομιλία του Κώστα Τσουκαλά στην Θεσσαλονίκη: Το πολιτικό διακύβευμα των εκλογών και η ανάγκη ενίσχυσης των προοδευτικών δυνάμεων

 


Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 19:00, στο αμφιθέατρο ΔΣΘ "Μανώλης Μανωλεδάκης", Τσιμισκή 103.

Ο Κώστας Τσουκαλάς θα αναφερθεί εκτενώς στην ανάγκη να μπει τέλος στην αλαζονεία της

κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει συστηματική αδιαφορία για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών ενώ υπονομεύει τους θεσμούς και το Κράτος Δικαίου στην χώρα μας. Οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας έχουν οδηγήσει σε ακρίβεια και χαμηλούς μισθούς, σε υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και της παιδείας βάζοντας σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή. Η ανάγκη για μια νέα προοδευτική πορεία είναι επιτακτική και η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και των προοδευτικών δυνάμεων είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της ισορροπίας και για τον τερματισμό της πολιτικής ηγεμονίας της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην ομιλία του, ο κ. Τσουκαλάς θα αναλύσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ευρώπη και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την διαχείριση της τεχνολογικής επανάστασης που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη. Η ενίσχυση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ευρώπη είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες κρίσεις και προκλήσεις της εποχής μας όπως το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, η γεωπολιτική αστάθεια, η κλιματική και ενεργειακή κρίση.

Η συμμετοχή σας θα είναι πολύτιμη για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την ομιλία και να συμμετάσχετε στον διάλογο για ένα πιο δίκαιο και προοδευτικό αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Κώστα Τσουκαλά:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη