22 Μαΐ 2024

Πρώτη «γαλάζια» συγγνώμη από βουλευτή της ΝΔ στον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)-Τι αλλο θα ζησουμε

 


«Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο»

Με τη σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και..

την αντιπολίτευση σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών να μαίνεται και την κύρωση των μνημονίων από την ελληνική κυβέρνηση να βρίσκεται στον «πάγο» ο Βασίλης Οικονόμου δεν έκρυψε τον «σκεπτικισμό» που υπάρχει από την επιμονή της νέας προέδρου της Βορείου Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, να μην αναφέρεται στη χώρα της με τη συνταγματική ονομασία της.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ισορροπώντας στην κυβερνητική γραμμή που ασπάζεται μεν τη συμφωνία αλλά διατηρεί αποστάσεις για να μην φανεί ανακολουθία μεταξύ της περιόδου που βρισκόταν στην αντιπολίτευση και τώρα που κυβερνά κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο πάνελ που συμμετείχε.

Ο Βασίλης Οικονόμου σχολίασε την προκλητική στάση της νέας προέδρου της Βορείου Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα. «Όλοι με σκεπτικισμό είδαν αυτή τη νέα συμπεριφορά. Δεν θα τη βλέπαμε κι εμείς με σκεπτικισμό;», είπε (ACTION24) αρχικά.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή, «μήπως πρέπει να πείτε συγνώμη στον Αλέξη Τσίπρα», ο κ. Οικονόμου φάνηκε λίγο αμήχανος αλλά δεν απέφυγε να απαντήσει: «Κάποιες φορές στη ζωή, ίσως χρειαστεί να πεις και συγνώμη, δεν έχει κανείς το αλάθητο».

Και να συνεχίσει λέγοντας: «Για να δούμε όμως αν δικαιούται συγνώμη ή αυστηρής κριτικής, την οποία εξέλαβε από τους πολιτικούς του αντιπάλους (…)», επισημαίνοντας ότι σημασία έχει τι «βαθμολογία μας δίνει ο κόσμος».

Προκειμένου να μην βρεθεί εκτός γραμμής συμπλήρωσε πως «ο κόσμος έρχεται η ώρα της κάλπης και μας βαθμολογεί όλους. Ο κόσμος απέρριψε στην ουσία αυτή την κακή συμφωνία (…)».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη