26 Οκτ 2024

Στ. Καλαφάτης: «Συνεχίζουμε αποφασιστικά στον δρόμο που κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή απέναντι σ΄εκείνους που επιβουλεύονται τα δίκαια και τα δικαιώματά μας»


 Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρου Καλαφάτη μετά τη Δοξολογία για την Εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την Επέτειο Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης

Στ. Καλαφάτης: «Συνεχίζουμε αποφασιστικά στον δρόμο που κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή απέναντι σ΄εκείνους που επιβουλεύονται τα

δίκαια και τα δικαιώματά μας»

Στη Δοξολογία για την γιορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου και την Επέτειο Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρέστη ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:  

«Γιορτάζουμε σήμερα τον Πολιούχο μας Άγιο Δημήτριο και τιμούμε εκείνους που χάρισαν την ελευθερία στον τόπο μας, αντλώντας δύναμη από το παράδειγμά τους. 

Την ίδια στιγμή δυναμώνουμε τη  φωνή της Πατρίδας ώστε να ακούγεται και να μετριέται σοβαρά από εταίρους, συμμάχους και γείτονες.

Παράλληλα, κάνουμε πιο δυνατή την παρουσία μας συνεχίζοντας αποφασιστικά στον δρόμο που κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή απέναντι σ΄εκείνους που επιβουλεύονται τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. 

Χρόνια Πολλά στη Θεσσαλονίκη μας, Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες».

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε παραστεί στην επίσημη έπαρση της ελληνικής σημαίας στο μνημείο Λευκού Πύργου.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη