27 Ιουλ 2026

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι του Ισλάμ: αριστεροί και τράνς

 Στη σύγκρουση πολιτισμών της Δύσης με το Ισλάμ, οι φανατικοί ισλαμιστές δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν για κανέναν δυτικό, καθώς όλοι

αντιμετωπίζονται από αυτούς ως άπιστοι. 



Η τρομοκρατική επίθεση στο Pride του Βερολίνου το αποδεικνύει περίτρανα.


Μπορεί οι LGBTQ κοινότητες ανά την Ευρώπη με φωνάζουν υπέρ των ισλαμιστών, υπέρ του δήθεν δικαιώματος στην μαντήλα, να μην ενοχλούνται από τους γάμους των ισλαμιστών με ανήλικα κορίτσια, να κλείνουν τα μάτια στην πολυγαμία και να ξελαρυγγιάζονται φωνάζοντας From the river to the sea ακολουθώντας πιστά το motto της Χαμάς, όμως όλα αυτά δεν πρόκειται να εμποδίσουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες από το να τους επιτεθούν.


Διότι είναι απλά αναλώσιμοι. Όπως αναλώσιμοι υπήρξαν και οι Αριστεροί στο Ιράν όταν συνασπίστηκαν με τον Αλί Χομεϊνί κατά την ισλαμική επανάσταση του 1979.


Μπορεί η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια Αριστερά και ο προοδευτικός χώρος να νομίζει ότι βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό με τον συνασπισμό της με το Ισλάμ εντός των δυτικών κοινωνιών. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένας Δούρειος Ίππος που χρησιμοποιείται για την κατάκτηση της Δύσης από το Ισλάμ με τα ίδια τα όπλα της Δύσης, την αλληλεγγύη και το δικαίωμα προς όλους. 


Θα έλεγα ξυπνήστε πριν να είναι αργά. Αλλά είναι ήδη αργά και δεν θα ξυπνήσετε όσοι έχετε παραδοθεί ιδεολογικά στα παραπάνω. 


Μετά όμως θα είναι αργά για δάκρυα 


Γιώτα Χουλιάρα 

Geopolitics & Daily News

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη