15 Ιουλ 2008

Τι είναι και τι δεν είναι λαϊκισμός

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. E-mail από ΙΑΣΩΝ.

Τις περισσοτερες φορες ενω δεν συμφωνουμε απολυτα στο τι ειναι αντικειμενικο, γνωριζουμε, συμφωνουμε, αποδεχομεθα τι δεν ειναι αντικειμενικο. Δηλαδη ισως να μη συμφωνουμε στην θετικη εκφανσι μιας ενεργειας αλλα να καταλαβαινουμε το ιδιο παντοτε, (να ομονοουμε) για την αρνητικη.
Τι δεν ειναι Ειρηνικη Πολιτικη
Μ. Αχμαντινετζάντ: Το Ισραήλ «σύντομα θα εξαφανιστεί»
Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ συνέχισε σήμερα τις επικρίσεις του κατά του Ισραήλ λέγοντας ότι το εβραϊκό κράτος «σύντομα θα εξαλειφθεί από το γεωγραφικό χάρτη»,ενώ τόνισε ότι η περίοδος της παρακμής και της καταστροφής της «σατανικής ισχύος"των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισε ΑΠΕ-ΜΠΕ 2-06-2008. Οι Φρουροί της Επανάστασης (ο ιδεολογικός στρατός του ιρανικού καθεστώτος) πραγματοποίησαν σήμερα δοκιμή πυραύλου Σαχάμπ 3, το βεληνεκές του οποίου φθάνει το Ισραήλ, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Άλαμ. Το αραβικό δίκτυο διευκρίνισε ότι ο πύραυλος που δοκιμάστηκε είναι τύπου «Σαχάμπ 3, συμβατικού φορτίου βάρους ενός τόνου και βεληνεκούς 2.000 χλμ
Ρωσσια
Η Μόσχα δηλωσε οτι θα απαντήσει με στρατιωτικά μέσα εάν οι ΗΠΑ αναπτύξουν μια αντιπυραυλική ασπίδα κοντά στα σύνορά της, τον. (Ναυτεμπορικη 9/7/2008, ΑΠΕ Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008 06:56 «Δεν τρομάζω που το εκστομίζω αυτό, είναι τρομακτικό ακόμη και να σκεφτούμε ότι η Ρωσία, σε απάντηση πιθανής ανάπτυξης τμημάτων της προγραμματιζόμενης από τις ΗΠΑ πυραυλικής ασπίδας στην Ουκρανία, θα πρέπει να στρέψει τα αμυντικά πυραυλικά της συστήματα προς την Ουκρανία», δήλωσε ο Πούτιν, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ( ΑΠΕ 12/2/2008) Τρεις μερες μονο μετα την υπογραφη της συμφωνιας απο την κυβερνησι της Τσεχιας για την εγκαταστασι της αντιπυραυλικης ασπιδας, δηλαδη ενος ανιχνευτικου ρανταρ που θα συνδεεται με αναχαιτιστικα βληματα , η Ρωσσια μειωσε αισθητα την παροχη πετρελαιου .Ο υπουργος Βιομηχανιας και Εμποριου της Τσεχιας, δηλωσε οτι τα αποθεματα πετρελαιου επαρκουν για 95 ημερες, ενω η Ρωσσικη εταιρεια Transneft που χειριζεται την μεταφορα του πετρελαιου δια μεσου του αγωγου Druzhba, δεν εδωσε καμμια απαντησι την Παρασκευη (12/7/2008 απε)
Ημετερον ΚΚΕ
Το ΚΚΕ σταθερά προσπαθεί να πείθει ότι δεν αρκεί να φύγουν τα αστικά κόμματα και οι σύμμαχοί τους από το τιμόνι της διακυβέρνησης. Πρέπει να ανατραπεί το αστικό κράτος και οι μηχανισμοί του..»
Τι δεν ειναι Σεβασμος στην Δημοκρατια.
Ζιμπαμπουε. Ένοπλοι αστυνομικοί της Ζιμπάμπουε περικύκλωσαν και στην συνέχεια επιτέθηκαν σε ένα περιφερειακό γραφείο του αντιπολιτευόμενου Κινήματος για Δημοκρατική Αλλαγή (MDC) στο ανατολικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπουτου MDC, Μουσαουράγια Πισάι. Πρόεδρος με συνοπτικές διαδικασίες ορκίστηκε την Κυριακή ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, χωρίς όμως την αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας, η οποία αντιδρά έντονα για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. κυρώσεις ζητά η Κοντολίζα Ράις.Την Κυριακή η εκλογική επιτροπή της Ζιμπάμπουε ανακοίνωσαν τα επίσημα αποτελέσματα που αναδείκνυαν τον Ρόμπερτ Μουγκάμπε, τον μοναδικό υποψήφιο, νικητή με ποσοστό 85,51%.(!!!!!)Βέτο της Ρωσίας και της Κίνας στο σχέδιο απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την επιβολή κυρώσεων στη Ζιμπάμπουε για τα κρουσμάτα νοθείας στη διάρκεια των προεδρικών εκλογών
Βαλκανοταλιμπανια
Ετσι στις 5 Ιουνιου 2008, με διαφορα λιγης ωρας, τα βιβλιοπωλεια των Ιωαννη Γιαννακενα ( Εκδοσεις Πελασγος) και εν συνεχεια Λεωνιδα Γεωργιαδη ( Εκδοσεις Γεωργιαδη) στο κεντρο των Αθηνων, μερα μεσημερι, κατεστραφησαν ολοσχερως. Ντροπαλοι εραστες του ολοκληρωτισμου, που εκρυβαν τα γενναια προσωπα τους κατω απο ηρωικες κουκουλες, εφοδιασμενοι με ειρηνικους λοστους και εμπρηστικο υλικο, κατεκαυσαν τους τολμηρους εχθρους τους. Τα βιβλια. Οχι ομως την Α-ληθεια.
Περισσος
Σε συνθήκες κορύφωσης της ταξικής πάλης, επαναστατικής ανόδου του λαϊκού κινήματος, όταν η επαναστατική διαδικασία έχει ξεκινήσει, μπορεί να προκύψει κυβέρνηση, ως όργανο λαϊκής εξουσίας, που έχει την έγκριση και τη συγκατάθεση του αγωνιζόμενου λαού, χωρίς γενικές εκλογές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες (ισχυον προγραμμα του ΚΚΕ www.kke.gr/programma/programma_7.html)
Τι δεν ειναι λαικισμος.
Τη φωνή του με τη διεθνή κοινότητα κατά της κατάστασης που επικρατεί στη Ζιμπάμπουε ένωσε ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα, κατηγορώντας τον Ρόμπερτ Μουγκάμπε για «τραγική αποτυχία ηγεσίας». Ο Ν.Μαντέλα που γιορτάζει τα 90ά του γενέθλια την Παρασκευή δήλωσε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρατέθηκε προς τιμήν του στο Λονδίνο: «Παρακολουθούμε με θλίψη την συνεχιζόμενη τραγωδία στο Νταρφούρ. Πιο κοντά στο σπίτι γίναμε μάρτυρες του ξεσπάσματος βιας κατά άλλων Αφρικανών στην ίδια μας τη χώρα και της τραγικής αποτυχίας της ηγεσίας στη γειτονική Ζιμπάμπουε».«Οι τελευταίες εκλογές στη Ζιμπάμπουε ήταν μία φάρσα. Ως πρόεδρος ο Μουγκάμπε έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση» επισήμανε η Ανγκ.Μέρκελ Από το Λονδίνο ο αρχιεπίσκοπος Ντέσμοντ Τούτου δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ μιας διεθνούς παρέμβασης για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στη Ζιμπάμπουε και απηύθυνε έκκληση στην Αφρικανική Ένωση να απορρίψει τη νέα κυβέρνηση του πρόεδρου Ρ.Μουγκάμπε
Τι δεν ειναι απειλη.
Η προστασια απο την απειλη
Τι ειναι λαικισμος
Δηλωσεις για να φανουν ευχαριστοι, αρεστοι, ''αντικειμενικοι'', συμφωνοι με την ΄΄κοινη'' γνωμη, οσοι τις κανουν κι ας μην εχουν σχεσι, αυτες οι δηλωσεις με την πραγματικοτητα. Π.χ Ας μη το παίζουν ειρηνιστές, έτσι κι αλλιώς στρατός κατοχής είναι. Τσόφλια και υπηρέτες τις παγκόσμιας μαφίας (ΝΑΤΟ Αφγανισταν)Με την παλλακίδα (Σολανα) των αμερικάνων θα συναντηθεί ο ειδικός διαπραγματευτής του Ιράν Οι Εγκληματιες που ανατιναξαν τα γραφεια του ΣΥΝ στα Χανια, επιτιθενται κατά των Θεσμων και της Δημοκρατιας( Υπουργος Προκ.Παυλοπουλος) { η δηλωσι εν τη ουσια θα ητο σωστη ενα ειχε αναλογως εκφεασθη και για τους πυρπολισμους και τις καταστροφες των βιβλιοπωλειων-τωρα επιλεκτικως ειναι ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ)
ΙΑΣΩΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη