11 Ιουλ 2008

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Είχαμε δημοσιεύσει στις 22 Μαϊου το θέμα για την προκήρυξη με αριθμό 1/302/Μ/2008, περί "Πλήρωσης θέσεων τακτικού προσωπικού του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.)"για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων ενενήντα (890) συνολικώς θέσεων, εδώ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ! και ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕ ΕΔΩ. Και θυμηθείτε ότι μόνο το taxalia, ασχολήθηκε.

Διάβασαν λοιπόν την προκήρυξη χιλιάδες Έλληνες. Πολλοί δεν κατάλαβαν ότι οι "υποψήφιοι", είχαν ήδη προσληφθεί (οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ, που μόνο αυτοί ξέρουν πώς μπήκαν).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (ταχυδρομικά) έληγε στις 10 Ιουνίου. Βάλτε καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να φτάσει και ο τελευταίος φάκελος, να καταχωρηθεί κ.λ.π. 20 Ιουνίου.

Ε, λοιπόν τα αποτελέσματα βγήκαν !!! στις 10 Ιουλίου, μέσα σε 20 ημέρες.

Ανακεφαλαιώνουμε: Τα αποτελέσματα μιας προκήρυξης 890 ατόμων !!! βγήκαν σε 20 ημέρες !!!!!!! όταν για άλλες προκηρύξεις χρειάζονται ΧΡΟΝΙΑ. Όταν τα αποτελέσματα της 1Γ/2004, (αξιοκρατικός γραπτός διαγωνισμός) έκαναν 752 ημέρες να βγουν. Όταν τα αποτελέσματα νοσηλευτών ΤΕ έκαναν 814 ημέρες να βγουν!!! Και τα νοσοκομεία τους περιμένουν ακόμη. Των "βολεμένων" του ΟΑΕΔ βγήκαν σε 20 ημέρες !!!! Σε 20 μέρες. Σε 20 μέρες. Κρατήστε το!

Τα αποτελέσματα έχουν δημοσιευθεί στο http://www.oaed.gr/ όπου υπάρχει ο πίνακας της χαράς (για αυτούς που βολεύτηκαν -και λέω βολεύτηκαν γιατί μπήκαν απολύτως αναξιοκρατικά) και ο πίνακας της ντροπής:

Χιλιάδες (ανυποψίαστα) άτομα (που πλήρωσαν παράβολα) απορρίφθηκαν με τον ίδιο λόγο: ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ....ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. !!!!!!!!!!!!

Δεν είναι θέμα εισαγγελέα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας του κάθε πολίτη, να τους πάρει με τις ντομάτες. ΟΛΟΥΣ.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.
Τι άλλο να πει κανείς;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη