16 Ιουλ 2008

Δεν αναγνωρίζουν την Μακεδονία οι Σκοπιανοί !


Το κυριότερο slogan των Σλαβομακεδόνων, είναι το "SAY MY NAME". Επικρίνουν δηλαδή, την Ελλάδα, επειδή δεν τους αποκαλεί με το όνομα που επέλεξαν να "αυτοπροσδιορίζονται", ως κράτος, δηλαδή "Δημοκρατία της Μακεδονίας", αλλά με το όνομα που εντάχθηκαν στον Ο.Η.Ε. δηλαδή "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας". Θέλουν λοιπόν να αποκαλούμε "Μακεδονία", το γεωγραφικό τμήμα της Μακεδονίας, που σήμερα βρίσκεται υπό την επικυριαρχία της Π.Γ.Δ.Μ.

Είναι γνωστό ότι τμήμα της Μακεδονίας βρίσκεται υπό την κυριαρχία του κράτους της Βουλγαρίας και άλλο ένα τμήμα (το μεγαλύτερο) υπό την κυριαρχία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αυτό το κομμάτι λέγεται "Μακεδονία" για μας και "Ελληνική Μακεδονία" για όσους θέλουν να την ξεχωρίσουν από τα υπόλοιπα δύο κομμάτια.

Όποιος γεννήθηκε στην Καστοριά λοιπόν είναι Έλληνας Μακεδόνας, από την (Ελληνική) Μακεδονία. Όποιος γεννήθηκε στο Ηράκλειο είναι Έλληνας Κρητικός, από την (Ελληνική) Κρήτη.

Όμως, οι γείτονες δεν έχουν αναφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Μακεδονία" όταν αναφέρονται στην Ελληνική Μακεδονία, αλλά ούτε και την "Ελληνική Μακεδονία". Μιλούν μόνο για Αιγαία ή Αιγαιακή ή Αιγιακή Μακεδονία (Aegean Macedonia), όταν αναφέρονται σε νομούς της Β.Ελλάδας.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΙΓΑΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" (present-day northern Greece)! OXI ΚΥΡΙΟΙ, "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ"

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη