22 Ιουλ 2008

Μαθήματα αυτοπροστασίας. Οδηγός επιβίωσης από τα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης




...........................

-Γίνεσαι "Τούρκος " (...) διάκο μου, την πίστη σου να αλλάξεις;

-ρε, αν γίνομαι λέει...αν είναι να γλιτώσω το τομάρι μου....

...........................

Δήλωση συμμόρφωσης από τη Ντόρα Μπακογιάννη, προς τα ακοίμητα σκυλιά της νέας τάξης, για τη σύλληψη του Κάρατζιτς. Η κυρία Μπακογιάννη έσπευσε να δηλώσει:

"Η Σερβία σταθερά κλείνει το κεφάλαιο του προβληματικού παρελθόντος και μπαίνει με μία νέα δυναμική στην ευρωπαϊκή της πορεία. Και αυτό κατά την άποψή μας είναι ιδιαίτερα θετικό. Η Ελλάδα στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις αυτή την πορεία της Σερβίας. Η Σερβία απελευθερώνεται από δουλείες ενός παρελθόντος που έχει οριστικά καταδικαστεί. Μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και την Ευρωπαϊκή της προοπτική της οποίας η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι σταθερός αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής».

Μετά από αυτό Ντόρα, εσένα, σίγουρα δεν θα σε δαγκώσουν οι σκύλοι. Την Ελλάδα δεν ξέρω.... γιατί τώρα τελευταία μας γαβγίζουν πολύ κάτι υπερατλαντικά σκυλιά .

Σημείωση: Κώστα Καραμανλή, προχώρα γρήγορα στο άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές, που είναι ο διακαής πόθος των μισελλήνων (φυσικά ΔΕΝ έχει σχέση με το εμπόριο, το συγκεκριμένο θέμα!!!), αν δεν θέλεις να σε δαγκώσουν τα σκυλιά!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη