18 Ιουλ 2008

Ο Γκρουεφσκυ έχει στρατηγική απλά είναι μεγάλου ρίσκου


Απόψεις αναγνωστών (e-mail από Ανδρέα Φ. )
Το σκεπτικό του Γκρουεφσκυ και της «παρέας» του έχει εξτριμ λογική.

Λεει λοιπόν: Με εμάς ( τα Σκόπια) έξω από ΝΑΤΟ και ΕΕ τέτοια και αλλά χειρότερα θατραβάτε έλληνες , ενώ μέσα στην ΕΕ θα είμαστε περισσότερο ευγενικοί και συμμορφωμένοι με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τότε δεν θα μπορούμε να διεκδικούμε (τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο) ούτε μειονότητες, ούτε περιουσίες, ούτε αλυτρωτισμούς, διότι δεν νοούνται στην ΕΕ τέτοια πράγματα.

Ο,τι πάρουμε λοιπόν όσο είμαστε έξω, αρκεί να μην διαλυθούμε εν τω μεταξύ (αλλά για αυτό εγγυάται η Αμερική όσο τουλάχιστον είναι ο Μπους )....

Οταν είναι έξω μπορούν να φωνασκούν, να ανακατεύουν, να εκβιάζουν, να προπαγανδίζουν: άρα, η βάλτε μας μέσα γρήγορα και με τους όρους μας γιατί θα έχετε πρόβλημα αν μας αφήσετε έξω.......

Είναι ο ίδιος λόγος που η Ελλάδα θέλει την Τουρκία μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση, το ίδιο πιστεύουν και οι σκοπιανοί. Δεν είναι ηλίθιοι που κάνουν τέτοια, έχουν καλό δάσκαλο ,τους Τούρκους.

Το θέμα είναι πόσο αντέχει η Ελλάδα να κάνει αντίσταση με τους πολιτικούς που έχουμε και το ΣΥΡΙΖΑ να αβανταρει.

Παραμείνουμε παγεροί στους όρους μας και το κάνουμε φανερό χωρίς ταλαντεύσεις στους έτερους τότε οι σκοπιανοί θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα, διότι δεν έχουν ούτε στο ελάχιστο την επικινδυνότητα της Τουρκίας μόνο φωνές και χαζό προπαγάνδα .

Εξάλλου δεν είναι χώρα στρατηγικής σημασίας για το Νάτο και την ΕΕ.

Τον κίνδυνο αυτό ο Πρόεδρος τους Τσερβενκοφσκυ τον έχει δει , για αυτό διαχώρισε έγκαιρα την θέση του ξέρει ότι η ομάδα Γκρουεφσκι θα χάσει και τότε θα έρθει η σειρά του.

Θα καταρρεύσουν άμεσα όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου.

Δηλαδή: Αλλαγή ενδιαφέροντος από ΗΠΑ και αδιαφορία από ΕΕ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη