28 Αυγ 2008

Σωκράτη ξόφλησες ή είναι ιδέα μου;

Tα επεισόδια οπαδών του Ολυμπιακού κατά Κυπρίων φιλάθλων, αντανακλούν και την ποιότητα του προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη. Αυτός είναι που κερνάει ...λα πίπες, που με ύφος αυτοκράτορα δηλώνει προπονητής, που δηλώνει ειδικός τοις πάσι και "πουλάει" την εικόνα του σκληρού αφεντικού. (Παρεμπιπτόντως, έχει γίνει μέγας και τρανός ως κρατικοδίαιτος εθνικός προμηθευτής). Συνάμα, έχει περάσει την εικόνα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τσιφλίκι του και έχει μπολιάσει αρκετούς οπαδούς της ομάδας με το μικρόβιο του "νικητή με το στανιό". Αυτό που διοικεί ο συγκεκριμένος τύπος δεν είναι "θρύλος" αλλά ...θρήνος. Και η κατάντια αυτή είναι δημιούργημά του. Ν.ΓΚ.

ΑΚΡΙΒΩΣ, αυτά λέει σημερινό (ΠΕΜΠΤΗ 28-8-2008) σχόλιο της Ελευθεροτυπίας, στη στήλη "Πολιτικά Παρασκήνια", στις σελίδες 8-9, με τίτλο "Μικρόβιο"

Το διαβάζω και δεν το πιστεύω!!! Υπάρχει άνθρωπος, που τολμά να γράψει αυτά τα πράγματα, για το μεγάλο αφεντικό της Ελλάδας; Τον άνθρωπο, που όλοι τρέμουν να ψελλίσουν το όνομά του; Τον άνθρωπο, που κάνει τους πολιτικούς, να κατουριούνται από το φόβο τους, όταν είναι αναγκασμένοι -έμμεσα- να πουν κάτι για αυτόν; Μα είναι δυνατόν; Που το βρήκε ο Ν.ΓΚ. το θάρρος να γράψει τέτοια πράγματα; Ειλικρινά, δεν πίστευα, ότι υπάρχει άνθρωπος, που τολμά να γράψει κάτι τέτοιο!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη