18 Αυγ 2008

Δεν αφήνει στην τύχη τη μοίρα του το ΙΣΡΑΗΛ. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του


"Χάρη στην εκπαίδευση των Ισραηλινών, "καθαρίσαμε" τη Ρωσία. Το Ισραήλ πρέπει να είναι υπερήφανο για το στρατό του. Μόλις χθες σκοτώσαμε 60 Ρώσους στρατιώτες.!!!"

Αυτά δήλωνε στις 10/8/2008, στο ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού, στην Εβραϊκή γλώσσα, ο Εβραίος υπουργός άμυνας της Γεωργίας, Temur Yakobshvili, στην Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.
Το Ισραήλ, ως εγγυητής της ειρήνης, στην κεντρο-δυτική Ασία, έχοντας τον κίνδυνο του χτυπήματος από τον απρόβλεπτο Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, είναι υποχρεωμένο να λάβει, όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του.
Ένα από αυτά, είναι και η στρατιωτική συνεργασία με την Γεωργία, για τρεις λόγους:
1. Γιατί μπορεί η νεοσύστατη χώρα, να φανεί πολύ χρήσιμη στρατιωτικά, σε περίπτωση σύρραξης με το Ιράν και
2. Γιατί στη Γεωργία υπάρχει ακμάζουσα Εβραϊκή κοινότητα, που πρέπει να τύχει προστασίας από τη "μητέρα πατρίδα" (3 υπουργοί είναι Εβραίοι) και
3. Επειδή η Ρωσία του Πούτιν, αποτελεί εχθρό των Εβραίων όλης της γης, μετά την αντιδημοκρατική κατάσχεση των περιουσιών των Εβραίων της Ρωσίας και τη φυλάκιση ή εξορία των 10 πλουσιότερων Εβραίων της Ρωσίας (Μιχαήλ Χανταρκόφσκι, Ρομάν Αμπραμόβιτς, Μπορίς Μπερεζόφσκι, Βλαντιμίρ Γκουσίνκσι, κ.λ.π.), επειδή έτυχε να κατέχουν το 80% του πλούτου της Ρωσίας, που νόμιμα απέκτησαν. Να σημειωθεί ότι το Ρωσικό κράτος, κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου, ακύρωσε τη μεταβίβαση των μετοχών (αξίας τρισεκατομμυριων ευρώ) του πιό πλούσιου Ρώσου Μιχαήλ Χανταρκόφσκι, ο οποίος τις παραχώρησε δωρεάν, λίγο πριν μπει στη φυλακή στον Ιακώβ Ρότσιλντ, επίσης Εβραίο, από αντι-σημιτικό μένος και μόνο.
Είναι προφανές, ότι δεν μπορεί το Ισραήλ να μένει απαθές, μπροστά στις διώξεις που υφίστανται οι απανταχού Εβραίοι. Μέλημα κάθε σοβαρού κράτους, είναι να προστατεύει τους ομογενείς και ομοαίματούς του, όπου γης και αυτό πρέπει να κάνει και η Ελλάδα.
Και η Αμερικανική εξωτερική πολιτική, που κατά ευτυχή συγκυρία, αποτελεί 100% Εβραϊκή υπόθεση (ο εκάστοτε/οποιοσδήποτε Αμερικανός πρόεδρος, δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή σε αυτή, απλώς διαβάζει κείμενα - ευτυχώς!), επίσης δεν μπορεί να μην ακολουθήσει το Ισραήλ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και στις επιλογές του, που εξασφαλίζουν την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα.
..
Αυτό, που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε όμως, είναι γιατί η Αμερικανική πολιτική για την περιοχή μας, που χαράσσεται από το ICG, τον Γιόζεφ Έντουαρντς, τον Ντάνιελ Φρηντ, τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ, τον Μάθιου Μπράιζα, τον Μάθιου Νίμιτζ,την Βικτόρια Νιούλαντ, τον Φίλιπ Ρίκερ κ.λ.π., (άπαντες Εβραίοι), είναι τόσο φιλική με τη ΦΥΡΟΜ, μια χώρα ομοεθνή των Ρώσων, που συνεργάστηκε με τους Ναζί διώκτες των Εβραίων, ενώ λογικά θα έπρεπε να είναι υπέρ των Ελληνικών θέσεων στο θέμα των Σκοπίων, αφού Ελλάδα και Ισραήλ, διατηρούν άριστες σχέσεις και συνεργασία σε όλους τους τομείς ! Τόσο ανιστόρητοι είναι;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη