24 Αυγ 2008

Τί πίνετε ρε, μερικοί bloggers?


Η αναζήτησή μου στον Γκούγκλι με έριξε σε ένα σωρό μακακίες. Ρε τι βρίσκει κανείς ψάχνοντας!
Στο "resaltomag forum", που δεν είχα την τιμή να επισκεφτώ άλλη φορά, βλέπω κάτι ακαταλαβίστικα, για κάποιον που είχε blog εφημερίδας, αρχικά συνεργάστηκε με το press-gr και μετά έστησε το taxalia!!!

Ρε τι πίνετε και δε μας δίνετε, εκεί στα Αθήνας;


Μετά το παραπάνω ανεκδιήγητο ΣερλοκΧολμίστικο σχόλιο, στην ίδια ιστοσελίδα, διαβάζω αυτό
το οποίο είναι αντιγραφή του άρθρου μου (Νίκος Χ.) , φυσικά χωρίς καμία αναφορά στο http://taxalia.blogspot.com/2008/08/blog-post_2755.html
πληροφόρηση, που έτσι κι αλλιώς κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να έχει στην Ελλάδα, λόγω κάποιων "ειδικών", "προνομιακών", σχέσεων που διατηρώ, μέσα στη Σκοπιανή κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε., αφού έζησα εκεί για χρόνια και γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, που κανείς άλλος δεν μπορεί να γνωρίζει στην Ελλάδα κι αυτό δεν είναι κακό νομίζω (πόσοι ήξεραν σε ποιό ξενοδοχείο θα έμενε ο Νίμιτς;).
......
Την ερχόμενη βδομάδα θα αποκαλύψουμε ποιοί είμαστε στο taxalia, αφού διαβεβαιώσουμε τους φίλους μας, ότι:
1. όντως -το πιστεύετε, δεν το πιστεύετε- "δεν είμαστε κανέναν κόμμα". Είμαστε απολύτως ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι. Θα το πω άκομψα: έχουμε χεσμένα τα κόμματα.
2.Εις εξ ημών ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στο Σκοπιανό χωρίς να είναι ΚΥΠατζής κι άλλες αερολογίες.
3. Έτερος εξ ημών ξέρει πολύ καλά τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έμμισθος δημοσιογράφος κάπου.
4. Φυσικά και έχουμε φίλους και μόνιμους συνεργάτες bloggers παντού, σε όλο τον κόσμο. Δεν το κρύψαμε ποτέ! Που είναι το κακό;
..
ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΦΟΡΑΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ 1.200 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ/ΛΑΘΗ (το ένα αφορά την κ.Ρέ.Μό.) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ taxalia blog, TOY N.1 BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
..
Καλό Σαββατοκύριακο, με λιγότερες ανοησίες, για μερικούς....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη