28 Αυγ 2008

ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Κερδίσαμε το champions league


Με θερμές και ενθουσιώδεις εκδηλώσεις από τέσσερις περίπου χιλιάδες οπαδούς, που άρχισαν να συρρέουν στο αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο μετά τα μεσάνυκτα, έγινε σήμερα το πρωί δεκτή στην Κύπρο, η Ανόρθωση, η οποία έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που κατάφερε είσοδό της στους Ομίλους του Champions League.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον επαναληπτικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 1- 0, αλλά πήρε την πρόκριση αφού στον πρώτο αγώνα που έγινε στη Λάρνακα νίκησε με 3 - 0.



Το ειδικά ναυλωμένο αεροσκάφος με την αποστολή της Ανόρθωσης έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 05.35, ενώ οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας που βρίσκονταν έξω από την Πύλη, που οδηγεί προς το νέο Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου, φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κρατούσαν σημαίες και φορούσαν κασκόλ και φανέλες με το έμβλημα της «Μεγάλης Κυρίας».



Σε δηλώσεις, αμέσως μετά την έξοδό του από το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή, ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια ανέφερε ότι «η Ανόρθωση άξιζε αυτή την πρόκριση. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί μια μικρή ομάδα, μια μικρή χώρα καταφέρνει και μπαίνει στο Champions League» είπε και πρόσθεσε πως «για μένα αυτά τα παιδιά έχουν κερδίσει ήδη το Champions League».

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και άλλα μέλη της αποστολής της Ανόρθωσης ανέβηκαν σε λεωφορείο για να τους μεταφέρει έξω από το δίαυλο του αεροδρομίου. Μόλις το λεωφορείο πλησίασε την Πύλη, οι χιλιάδες οπαδοί της Ανόρθωσης άρχισαν να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.
Μπροστά στην Πύλη το λεωφορείο σταμάτησε και αφού δόθηκε άδεια για να ανοίξει, εκατοντάδες άτομα ξεχύθηκαν, «αγκαλιάζοντας» κυριολεκτικά το λεωφορείο και δυσκολεύοντάς το να περάσει. Αφού πέρασαν περίπου 20 λεπτά οι φίλαθλοι άρχισαν να ανοίγουν δρόμο προκειμένου να περάσει το λεωφορείο και με αρκετή δυσκολία άρχισε να βγαίνει από το χώρο του αεροδρομίου. Εκατοντάδες κόσμου ήταν χθες βράδυ μαζεμένοι έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς από γιγαντοοθόνες.

Με τη λήξη του αγώνα χιλιάδες οπαδών και φίλων της Ανόρθωσης ξεχύθηκαν στους δρόμους της Λάρνακας πανηγυρίζοντας την πρόκριση της ομάδας τους, κορνάροντας και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη