4 Σεπ 2008

Τι ισχύει για το άσυλο. Ν.3549/2007

Τα του ασύλου ρυθμίζονται με το Νόμο 3549/2007 (ο γνωστός νόμος της "μεταρρύθμισης", στο άρθρο 3 με τίτλο "Ακαδημαϊκές ελευθερίες και ακαδημαϊκό άσυλο".

Στην παράγραφο 6, που βλέπετε δίπλα, υπάρχει η σαφέστατη διατύπωση:

"6. Επέμβαση δημόσιας δύναμης χωρίς την άδεια του αρμόδιου οργάνου του Α.Ε.Ι. επιτρέπεται μόνον εφόσον διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εγκλήματα κατά της ζωής."

Άσχετα από τη θεωρητική τοποθέτηση του καθενός, στο θέμα του ασύλου (προσωπικά διαφωνώ με τη συγκεκριμένη διάταξη, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, την οποία θα ανοίξουμε εν καιρώ) , υπάρχει νόμος, σαφής, σαφέστατος. Κάποιος λοιπόν από την αστυνομία, πρέπει να εξηγήσει, γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος; Τόσο απλά.
..


Το ερώτημα είναι: Θα ξαναδούμε το ίδιο τσίρκο με τα αποπνικτικά καπνογόνα, τα παιγνίδι "γκέο-βαγκέο" ή αν θέλετε "σπιτάκια", που παίζουν χαριεντιζόμενοι, αστυνομικοί και "κουκουλοφόροι", μεταξύ των οποίων βρίσκονται και μελλοντικοί ισοβίτες, με 3.700 σφαίρες, χειροβομβίδες, μπαζούκας και λοιπά "όργανα διακίνησης ιδεών"


(όπως απέδειξε η ιστορία με τον Παλαιοκώστα και τα φιλαράκια του);


..
Θα επαναστατήσει επιτέλους η κοινωνία, που κοιτά με απάθεια να καταστρέφονται περιουσίες, επειδή δεν είναι η δικιά της περιουσία, στο μεσαιωνικό συντηρητισμό, τον οποίο θέλουν να επιβάλλουν οι δυνάμεις της κουκουλοφορούμενης αυθαιρεσίας;
..
Θα επαναστατήσουν επιτέλους οι μικροαστοί, απαλλοτριώνοντας τα δεκάδες κλεμμένα κομπιούερς, τα οποία κλέβουν οι κακοποιοί από το Α.Π.Θ.;
..
Θα αναμετρηθεί επιτέλους η αστυνομία, με τις δυνάμεις καταστολής των οργανωμένων κουκουλοφόρων;
..
Επανάσταση τώρα!
..
Βία στη βία του κατεστημένου των κουκουλοφόρων.
..
Αντίσταση στο μικροαστικό συντηρητισμό, που επιβάλλουν 50 μαυροντυμένοι επί 20 χρόνια τώρα.
..
Αλλαγή κι απαλλαγή, από το σάπιο κατεστημένο των μπιρόβιων "αναρχικών", με τα Χ5 και τα Cayenne (το πρωί, μετά τη "δουλειά". "Αρκετά επαναστατήσαμε και σήμερα, πάμε καμιά βόλτα με το κότερο;").
..
Σύντροφοι αστυνομικοί, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ. Να ξεκινήσουμε αποσυνθέτοντας τα φυλάκια τους μέσα στο Α.Π.Θ.
..
Το πανεπιστήμιο δεν είναι τσιφλίκι των κουκουλοφόρων. Ελεύθερη πρόσβαση σε όλους. Δεν θα ανεχθούμε άλλο, να κρατούν 50 ΣΑΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ υπηρέτες του συστήματος κλειστό το πανεπιστήμιο.
..
"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ 30 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΘ".
..
ΤΟ Α Π Θ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ!
..
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη