19 Σεπ 2008

Σήμερα στις 5 το απόγευμα η Μπακογιάννη με τον Μιλόσοσκι

Το απόγευμα σήμερα Παρασκευή στις 6 τοπική ώρα (5 ώρα Ελλάδας), η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, θα συναντηθεί στο Παρίσι, με τον Σκοπιανό ομόλογό της Αντώνη Μυλώση, σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας. Νωρίτερα το πρωί η κ. Μπακογιάννη θα έχει συνάντηση εργασίας με το Γάλλο ομόλογό της, Μπερνάρ Κουσνέρ, κατά την οποία όπως εξήγησε η ίδια πρόκειται να γίνει "ουσιαστική συζήτηση για πολλά ανοιχτά θέματα", όπως είναι οι σχέσεις Ευρώπης και Τουρκίας, οι εξελίξεις στην Κύπρο, το θέμα των Σκοπίων, καθώς και κοινές πρωτοβουλίες Ελλάδας και Γαλλίας, που θα τεθούν στη Γενική Συνέλευσηστη συνάντηση που θα έχει με τον Γάλλο ομόλογό της θα ενημερώσει την Γαλλική προεδρία για τις ελληνικές θέσεις στα εθνικά μας θέματα.
Εμείς να σας υπενθυμίσουμε κ.Μπακογιάννη, ότι 5 μήνες πριν (πριν τις εκλογές στη Βαρδαρία), λέγατε "οι διαπραγματεύσεις αυτές μπορεί να έχουν αίσιο τέλος, ελπίζοντας ότι η πλευρά των Σκοπίων θα εγκαταλείψει την προεκλογική ρητορική και θα μπει στην ουσία των διαπραγματεύσεων" .
Στο μεταξύ, "η πλευρά των Σκοπίων", όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την "προεκλογική ρητορική", αλλά την επαύξησε σε βαθμό, που για οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, θα ήταν casus beli. Τι θα συζητήσετε λοιπόν με τον Αντώνη; Κι άλλη ξεφτίλα;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη