Ατελείωτη Σκοπιανή βλακεία...μα ατελείωτη.....

17 Σεπ 2008

Tα σχετικά με την επίσκεψη της δικηγόρου Gay McDougall στη Μακεδονία, τα διαβάσατε:
http://taxalia.blogspot.com/2008/09/gay-mcdougall-in-macedonia.html
Το άρθρο στη "Ζούγκλα", είναι πολύ κατατοπιστικό και έχει και φωτογραφίες, όπου μπορείτε να καμαρώσετε τον Παπα-Τσαρκνιά και τους άλλους. Διαβάστε το!!!
http://www.zougla.gr/news.php?id=8376
όπως και το καλύτερο με διαφορά ελληνικό blog http://macedonia-greece.blogspot.com/
....

Τους 22 νοματαίους (δείτε τη φωτό) που συγκεντρώθηκαν και αποτελούν τη μειονότητα τους βλέπετε! TOYΣ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ !!!!ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΣΥΝΑΞΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ", ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ !!!!!!!!
.............................................................................
Οι ελάχιστοι (22) αυτοί τύποι, επιχαίρουν, επειδή ..θα μας μαλώσει η Γκέι....
Και δείτε τι γράφουν: "Η Ελληνική κυβέρνηση, δέχθηκε ειδοποίηση από την Ευρωπαϊκή επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η οποία της ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα επισκεφθεί την Ελλάδα". Κι αυτό το λένε "απειλητικά".

Δείτε όμως την έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη FYROM, αυτής της επιτροπής, που είναι ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ, για το φασιστικό, ρατσιστικό, ολοκληρωτικό καθεστώς των Σκοπίων:

Το link είναι αυτό:
https://wcd.coe.int/ViewDoc.jsp?id=1339037&Site=CommDH&BackColorInternet=FEC65B&BackColorIntranet=FEC65B&BackColorLogged=FFC679

Και φυσικά, παντού τα Σκόπια αναφέρονται ως FYROM !
Αλλά η ..αποθέωση είναι στο παρακάτω link, όπου και η έκθεση αυτής της επιτροπής για τις μειονότητες στην Ελλάδα. Είναι του 1997 και δεν αναφέρει λέξη για "μακεδονική μειονότητα". Τότε δεν υπήρχε λοιπόν "μακεδονική μειονότητα". Σήμερα, πώς μπορεί η ίδια επιτροπή να γράψει για αυτή την ανύπαρκτη μειονότητα; Γεννιούνται μειονότητες σε ένα χρόνο;
..........................................
To ερώτημα είναι λοιπόν απλό: Πότε θα σταματήσουν την εκστρατεία μίσους και λάσπης εναντίον της Ελλάδας, οι λίγοι πανηλίθιοι; ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, Ως ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!
Share
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη