30 Σεπ 2008

Επεισόδια στο πεδίο βολής Λόφων στη Φλώρινα


Μικρής έκτασης επεισόδια μεταξύ κατοίκων των χωριών Λόφοι, Βεύη, Κέλλη και Μελίτη έγιναν σήμερα πριν την έναρξη βολών 4 αρμάτων μάχης του ΚΕΒΟΠ. Ομάδα 40 κατοίκων εμπόδισε με οδοφράγματα αποτελούμενα από γεωργικά μηχανήμαυα, τη διέλευση των αρμάτων, ενώ προέβησαν και σε περιττές ακρότητες, όπως οι κωδονοκρουσίες !, επί ώρα στη Μελίτη.

Η ιστορία είναι πολύ παλιά, καθώς στην περιοχή υπάρχει όχληση από τις δραστηριότητες του στρατού, αλλά η λύση θα δοθεί, με βάση τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα με βάση τα εθνικά συμφέροντα και τις τοπικές ανάγκες και όχι τις επιδιώξεις κάποιων περίεργων κύκλων.

Επειδή καταγόμαστε από την περιοχή και σας πληροφορούμε πάντα αντικειμενικά, πρέπει να γνωρίζετε την αλήθεια, χωρίς περιττές ακρότητες, ένθεν κι ένθεν.

Φυσικά οι φίλοι μας Πετκάνης, Μητσκόπουλος, Γκιγκόπουλος κ.λ.π. έχουν και άλλα πράγματα στο νου τους, τα οποία η πολιτεία θα αντιμετωπίσει με σύνεση και ψυχραιμία.

Δικαίωμα στη διαμαρτυρία, για κάτι που υποβαθμίζει την καθημερινή ζωή μιας περιοχής έχουν όλοι. Οι περιττές κινήσεις, όπως οι γραφικές κωδονοκρουσίες, υποδηλώνουν ότι ο φίλος μου ο Αντώνης, "αλλού την πάει τη δουλειά"!

Ψυχραιμία λοιπόν και ειλικρίνια κ.Βοσκόπουλε και σια. Όλα έχουν όρια!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη