15 Σεπ 2008

Ποιοί θα βάζουν υποψηφιότητα για βουλευτές;

"ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ"
Του Παναγιώτη Δηλάρη
Οικονομολόγου
Πολιτευτή ΛΑΟΣ
Α' Θεσσαλονίκης
http://www.p-dilaris.eu/

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Απαγορεύεται στους Έλληνες πολίτες, αξιόλογους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες, εργατικούς αγρότες καθώς επίσης σε κάθε φύσεως επιτυχημένους και άξιους εργαζόμενους να ασχολούνται με την πολιτική και να βάζουν υποψηφιότητα για βουλευτές!

Επιτρέπεται στους ανεπάγγελτους, άνεργους, τεμπέληδες, αποτυχημένους, ψεύτες, τυχοδιώκτες και όλων των ειδών και ειδικοτήτων Έλληνες χωρίς κανένα ένσημο εργασίας, η συμμετοχή σε λίστες υποψηφίων βουλευτών οποιουδήποτε κόμματος. Κυρίως όμως των κομμάτων που κυβερνούν!!!

Απαγορεύεται η εμπλοκή σε λίστες υποψηφίων βουλευτών, όλων των Ελλήνων που τα πατρώνυμα ή το γένος τους δεν έχει καμία σχέση ή τουλάχιστον συνωνυμία με γνωστές και παραδοσιακά "χρήσιμες" οικογένειες πολιτικών! Π.χ. Παπανδρέου - Καραμανλής, Αλευράς, Βαρβιτσιώτης κλπ!!

Επιτρέπεται στους συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας, πολιτικών με συνεχή παρουσία τα τελευταία πενήντα χρόνια και μάλιστα επιβάλλεται και επιδοτείται ανά "έδρα" η παρουσία τους στη Βουλή των Ελλήνων! Συμμετοχές υποψηφίων από το ίδιο "τζάκι" πέραν του ενός προσμετράται θετικώς!!

Απαγορεύεται αυστηρά κατά την διάρκεια προεκλογικών περιόδων η χρήση και αναφορά μηνυμάτων που έχουν σχέση με Ορθοδοξία, Πατρίδα, Ιστορία, Οικογένεια, Πολιτισμό, Αλήθεια, Εντιμότητα, Ελληνική παράδοση, Ήθη, Έθιμα και αξιοπρέπεια!!!

Επιτρέπεται σε όλους τους υποψηφίους βουλευτές να δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις που θυμίζουν "Κοινωνικές παροχές", "Αλλαγή", σύγκληση, νομισματική ένωση νέο και παλαιό φιλελευθερισμό και άλλων αόριστων και ασαφών εννοιών.

Απαγορεύεται η παραβίαση του θαλάσσιου και εναέριου Ελληνικού χώρου από τα Νότια ή Δυτικά σύνορά μνας και μάλιστα θα καταρρίπτεται ή θα βυθίζεται όποιος αεροσκάφος ή πλοίο Ιταλικό, Βελγικό - Αιγυπτιακό, Κενυάτικο κτλ προβεί σε παρόμοια πράξη!!!

Επιτρέπεται όπως συνηθίζεται τα τελευταία τριάντα χρόνια οι πτήσεις και ο πλους Τουρκικών οπλισμένων κυρίως σκαφών πάνω και πέρα από τα ανατολικά μας σύνορα. Δεν επιτρέπεται η διέλευση των Ινδικών, Μογγολικών και Θιβετιανών αεροσκαφών και τρένων!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη