11 Σεπ 2008

Στην Κορώνεια ο Παπανδρέου

Στη λίμνη Κορώνεια βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
«Οι εικόνες που βλέπουμε είναι απόδειξη της καταστροφής και της έλλειψης σχεδίου, αλλά αποτελούν και απόδειξη την αναγκαιότητας να κάνουμε το θέμα των υδάτινων πόρων εθνικό ζήτημα» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνοδευόταν από την επίσκεψή του αυτή από τους Σ.Κουβέλη, Γ.Μανιάτη και Χ.Τσιόκα.
Ο κ.Παπανδρέου επανέλαβε στις δηλώσεις του την αναγκαιότητα ανάδειξης ενός νέου προτύπου ανάπτυξης που συνδυάζει την προστασία και αξιοποίηση του περιβάλλοντος και οδηγεί σε ποιοτική ανάπτυξη μέσω της ανάδειξης των φυσικών πλεονεκτημάτων της χώρας και της ταυτόχρονης αξιοποίησής τους. «Είναι εφικτό, είναι απαραίτητο και αποτελεί δέσμευσή μας» κατέληξε.
Το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση του Τομέα Δημοσίων Έργων του Κινήματος με θέμα «Εγνατία Ζώνη Ανάπτυξης-Ανάπτυξη για τον Ανθρωπο». (http://www.in.gr/)

Όλο το πρόγραμμα Παπανδρέου, μέχρι την Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2008/09/blog-post_9249.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη