19 Σεπ 2008

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη. Πέθανε ο Καραμανλής



Πέθανε σε ηλικία 62 ετών μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σταμάτης Καραμανλής. Γεννήθηκε το 1946 στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής και αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή με ειδικότητα στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, το τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης των ΤΕΙ και την Παιδαγωγική Ακαδημία ΣΕΛΕΤΕ.
Από το 1976 ήταν καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στο συγκρότημα του "Ευκλείδη". Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.
Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας στίβου και πρώτος πανελληνιονίκης στα 4Χ100 με την ομάδα του Αετού Θεσσαλονίκης, ενώ ανέπτυξε δράση και στον ΣΕΓΑΣ.
Στον δήμο Θεσσαλονίκης εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 1990. Ηταν αντιπρόεδρος των δημοτικών ΜΜΕ, FM 100 και TV 100.
Διετέλεσε αντιδήμαρχος Οδοποιίας, Αρχιτεκτονικού, Αθλητισμού-Νεολαίας και Παιδείας. Για πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΑΘ και αργότερα συνέχισε τη θητεία του ως πρόεδρος της. Ήταν παντρεμένος και είχε δυο γιους, τον Άγγελο και το Δημήτρη, στους οποίους το taxalia εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια του.
Συντετριμμένος, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν.
H επιμνημόσυνη δέηση για τον εκλιπόντα θα ψαλλεί στις 3 μετά το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στα κοιμητήρια της Θέρμης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη