18 Οκτ 2008

Σύντομα αθλητικά. Απ΄το κακό στο χειρότερο ο ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΡΗΣ
Έχασε με 2-1 από τον Πανιώνιο. O Αρης προηγήθηκε πολύ νωρίς με το Χαβίτο, αλλά ο... μάγος Ρεκόμπα είχε άλλη άποψη... Ο Ουρουγουανός ήταν αυτός που πάσαρε τα γκολ της ανατροπής, 2-1, στους Μανιάτη και Αντερσον Γκονσάγκα.
ΗΡΑΚΛΗΣ
Στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής «πέταξε» κι άλλους εντός έδρας βαθμούς και διατηρήθηκε χωρίς νίκη, μένοντας στο 0-0 με τον σκληροτράχηλο Εργοτέλη που αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες από το 54ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής, του Μαουρίτσιο. Υβριστική επίθεση στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εξαπέλυσαν περίπου 150 φίλαθλοι των «κυανολεύκων» μετά τη νέα γκέλα.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Ολα «μηδέν», 0-0 και στις Σέρρες ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τους νεοφώτιστους να αγνοούν την εντός έδρας νίκη και τους Πελοποννήσιους να παραμένουν χωρίς τρίποντο!
ΠΑΟΚ
Το κυρίως «πιάτο» της 6ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα... σερβίρεται την Κυριακή με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:00-Novasports 1) να κυριαρχεί! Την ίδια ώρα (19:00-ΝΕΤ) ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί τον νεοφώτιστο Πανθρακικό.
ΞΑΝΘΗ
Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση (15:00) διεξάγονται οι αγώνες: Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη και ΟΦΗ-Θρασύβουλος, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η πρώτη... κόντρα του Γιώργου Δώνη με την ΑΕΛ, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο (16:45-Novasports 1) τους «βυσσινί».
Από το sportnews, στα links περισσότερες πληροφορίες
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη