11 Οκτ 2008

Άρον άρον να συγκαλύψουν τις δολοφονίες παιδιών

Βαθύ το κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων στην Ελλάδα. Και μετά αναρωτιώμαστε για τη Σήψη που μαστίζει κάθε έκφανση της δημόσιας ζωής. Όταν το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων έχει τόσους καλοθελητές για συγκάλυψη, τότε είμαστε άξιοι για τα χειρότερα.
Καταλαβαίνουμε την ανικανότητα της ασφάλειας. Δημόσιοι υπάλληλοι γαρ, έχουν μάθει να κλείνουν τις υποθέσεις το συντομότερο. Από απλή διάρρηξη έως κακουργηματικές πράξεις. Παρ' όλες τις προσπάθειες του Χηνοφώτη, όλες οι προσπάθειες εξακολουθούν να στηρίζονται στο φιλότιμο.
Με λίγη δόση συνωμοσιολογίας, αντιλαμβανόμαστε τις "αστοχίες" της δικαιοσύνης, που απελευθερώνει απαγωγείς και μαστρωπούς ανηλίκων, που δέχεται ιατροδικαστικές εξετάσεις κατά φαντασίαν κλπ κλπ.
Αντιλαμβανόμαστε τις απέλπιδες προσπάθειες κατηγορουμένων να πείσουν για την ενοχή τους, όσο παρανοϊκό και αν ακούγεται.
Καταλαβαίνουμε τον οίστρο με τον οποίο συγκεκριμένα μέσα και δημοσιογράφοι δίνουν αγώνα για να πείσουν την κοινή γνώμη για ατυχηματικούς θανάτους. Τα ίδια γίνονται σε κάθε φασιστικό καθεστώς και βέβαια πρωτοστατούν τα λεγόμενα "προοδευτικά" μέσα. Η δουλειά άλλωστε δεν είναι ντροπή. Και τα θύματα είναι "γυφτάκια", "ρωσάκια" παιδιά κατώτερων θεών.
Αυτό που διάολε δε μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως υπάρχουν ανεξάρτητοι δικτυακοί τόποι (blogs) που αναρτούν εμετικά κείμενα όπως αυτό. Βρε γελωτοποιοί της εξουσίας, αυτοί που δε λυπούνται τα παιδάκια του κοσμάκη θα λυπηθούν τα λεφτουδάκια του; Έχετε μάθει να συκοφαντείτε εκμεταλλευόμενοι την απάθεια αυτού του λαού. Δυστυχώς εδώ δεν είναι Βέλγιο να βγει στο δρόμο ένα εκατομμύριο κόσμος και να σας πάρει με τις πέτρες. Όμως, ποτέ δεν είναι αργά.
www.olympia.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη