27 Οκτ 2008

Παρέλαση: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα κι αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο του «ΟΧΙ». Ενόψει της παρέλασης της μαθητιώσας νεολαίας που θα διεξαχθεί σήμερα στις 11 π.μ. στην οδό Τσιμισκή, η Τροχαία θα διακόψει -από τις 10.30 π.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης- την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

στην Π. Μελά, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Τσιμισκή και στην Τσιμισκή, στο τμήμα της από την Π. Μελά μέχρι την Ι. Δραγούμη, καθώς και σ' όλους τους κάθετους δρόμους στα συγκεκριμένα τμήματα. Την ίδια ώρα, τα αστικά λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Πλατεία ΧΑΝΘ προς την Αγγελάκη και στη συνέχεια προς την Εγνατία.

Στο μεταξύ, αύριο Τρίτη, ανήμερα της εθνικής επετείου, και ενόψει της ομαλής διεξαγωγής της παρέλασης μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, θα απαγορευτεί από τις 6 τα ξημερώματα η στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στους παρακάτω δρόμους:

Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της από τη Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την Μητρ. Κυδωνίων, Μ. Αλεξάνδρου, Β. Γεωργίου, στο τμήμα της από τη Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την Ν. Γερμανού, Παύλου Μελά, στο τμήμα της από την Τσιμισκή μέχρι το Λευκό Πύργο, 25ης Μαρτίου, στο τμήμα της από την Β. Όλγας μέχρι τη Μ. Αλεξάνδρου, Καραϊσκάκη - Καλλιδοπούλου - Φ. Νίκογλου - Αγ. Τριάδας, στα τμήματά τους από την Β. Όλγας μέχρι τη Μ. Αλεξάνδρου, και Πέτρου Συνδίκα - Μ. Μπότσαρη, στα τμήματά τους από την Β. Όλγας μέχρι τη Μ. Αλεξάνδρου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη