30 Οκτ 2008

Ελληνική ναζιστική πρόκληση: Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


"Η Mακεδονία είναι Ελληνική" „ (Македонија е грчка земја“).
Με αυτό το προκλητικό (!!!) ελληνικό σύνθημα (Со вакви освојувачки повици), απευθύνονταν στον πρόεδρο Παπούλια, οι Έλληνες στρατιώτες, κατά τη διάρκεια της παρέλασης, λόγω της εθνικής επετείου του ΟΧΙ.

Η Αθήνα δεν σχολιάζει τις προκλήσεις (повиците), κρατώντας αποστάσεις από τα γεγονότα. Ελληνικά μέσα ενημέρωσης ενημερώνουν ότι δημιουργήθηκε δυσάρεστη κατάσταση (непријатна ситуација ) στους επίσημους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν υπουργοί άμυνας ή άλλοι ανώτατι αξιωματούχοι από οκτώ χώρες των Βαλκανίων.

Ο "Μακεδόνας" υπουργός Άμυνας Konjanovski δεν ήταν φιλοξενούμενος.
Σύμφωνα με την "Καθημερινή", ο Έλληνας συνάδελφός του Μειμαράκης, του απέστειλλε πρόσκληση, την οποία αρνήθηκε (но таа била одбиена)
Από το "Μακεδονικό" υπουργείο άμυνας, δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες αυτές! (ниту да ги демантираат ваквите информации).

Η "Μακεδονία" δεν αντέδρασε επισήμως στο εθνικιστικό αυτό παραλήρημα (националистичките скандирања)! Εκπρόσωπος του MNR δήλωσε ότι περιμένει πρώτα να δει τα ηχογραφημένα στιγμιότυπα και ως εκ τούτου δεν έχει να σχολιάσει κάτι επί του παρόντος. Αν επιβεβαιωθεί ότι υπήρξαν τέτοια συνθήματα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ενδέχεται να κληθεί η "πρέσβειρα" της Ελλάδας στο Σκόπια Παπαδοπούλου, για να της επιδοθεί διπλωματική νότα διαμαρτυρίας.

Πέρυσι, σε παρόμοιο περιστατικό, η Ελλάδα απολογήθηκε με διπλωματική νότα, ότι οι προκλήσεις αυτές, δεν αναφέρονταν στη "Μακεδονία" (не биле директно упатени кон Македонија).
ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ:
..........................................................................................................
Ακριβής μετάφραση από το taxalia, 30-10-2008.
Επιμένετε ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων με αυτούς;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη