7 Οκτ 2008

Δε μας παρατάς ρε Καρχιμάκη;

Δε μας παρατάς ρε Μιχαλιό, με τα e-mail για το Βατοπέδι. Νομίζεις ότι κάθε μέρα κοιμόμαστε και ξυπνάμε, με τον καϋμό του Εφραίμ; Έχουμε κι άλλες δουλειές και άλλα ανοιχτά ζητήματα (όπως τις τελικές προτάσεις Νίμιτς, που αφορούν το ιστορικό μέλλον της Ελλάδας, αν πήρε το αυτί σου). Αλλά εσάς (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ) σας ενδιαφέρει η εξουσία για την εξουσία. Ή μήπως θέλετε να προσφέρετε στον τόπο; Άσε Μιχαλιό, τα κόμματα μας είναι αδιάφορα. Η αλλαγή κομμάτων αφορά όσους "τρώνε" από αυτά. Κι επειδή εμείς δεν κάνουμε τους καραγκιόζηδες, έξω από βουλευτικά γραφεία, περιμένοντας να βάλουν τα παιδιά μας στο ..STAGE, άει παράτα μας με τα σκάνδαλά σας.
..
Το μόνο σκάνδαλο που μας αφορά, είναι ότι όλοι -σχεδόν- οι πολιτικοί, γίνατε πολιτικοί, (με αρχή τα φοιτητικά σας χρόνια), επειδή βαριόσασταν να διαβάσετε. Έτσι, βλέποντας, ότι άμα δεν κολλήσεις αφίσα, διορισμός γιοκ, ντύσατε την ανάγκη για επιβίωση και ανέλιξη, με το μανδύα μιας "κοσμοθεωρίας" και μιας δήθεν "ιδεολογίας" την οποία έχετε κάνει λάστιχο.
..
Τι να πρωτοθυμηθώ; Το ότι με διέγραψε ο αείμνηστος Γεννηματάς (όταν ως βλαξ νέος κι εγώ πίστευα στα κόμματα), επειδή τον ρώτησα επίμονα στη συνέλευση της ΦΕΑΠΘ, "πότε ακριβώς, ποιά ημερομηνία θα φύγουν οι βάσεις σύντροφε; Ελπίζω να μη μου αρχίσετε τα περί αναγκαίων συμβιβασμών, γιατί εμείς δε ενταχθήκαμε στο κίνημα, για να συμβιβαζόμαστε!"
(και έφαγα την κλωτσιά μου). Καληνύχτα........
Βασίλης Π. taxalia 7/10/2008
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη