13 Οκτ 2008

Ο Τσουκαλάς και το "χτύπημα" στον Μητσοτάκη

Καθόλου αθώο δεν είναι το νέο «χτύπημα» που δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απεναντίας, όπως αναφέρουν στα «parapolitika.gr» οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα και ανεξάρτητα από την ουσία της συγκεκριμένης υποθέσεως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τότε Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης Γιάννης Τσουκαλάς, συνδέεται πολύ στενά με το Καραμανλικό σύστημα της Θεσσαλονίκης. Με όλα τα παλικάρια που θέλουν να κάνουν πρωθυπουργό τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Ο Τσουκαλάς, λέγεται ότι ήταν επιλογή των ανθρώπων του Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη. Του Φάκη Φραντζή και του Τέλη Θωμόπουλου. Από κει και πέρα κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι έκανε πολύ παρέα και με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο. Όλα αυτά έχουν την δική τους ξεχωριστή σημειολογία - αξία.

Γ. ΚΟΥΡΤ

ΑΣΧΕΤΟ 1: Προκαλεί εντύπωση το πώς φτάνουν εσωτερικά έγγραφα από τα γραφεία υπουργών σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

ΑΣΧΕΤΟ 2: Το πρωί ο Καρατζαφέρης στην εκπομπή του Αυτιά στον «Alpha» ζήτησε κοινό συνέδριο των κομμάτων της κεντροδεξιάς.

ΑΣΧΕΤΟ 3: Αληθεύει ότι εδώ και δύο μήνες ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης έχει στείλει επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΠΑΠ Χρήστο Χατζηεμμενουήλ και περιμένει ακόμη απάντηση;

ΑΣΧΕΤΟ 4: Πόσα ρουσφέτια κάνει την ημέρα από υπουργούς της Ν.Δ. ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης;

ΑΣΧΕΤΟ 5: Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα μετέχει η σύζυγος του Γ. Νταλάρα, Άννα.

ΑΣΧΕΤΟ 6: Προκαλεί εντύπωση το πώς το «Έθνος» του Γ. Μπόμπολα «χτύπησε» τον αδερφό της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη.

ΑΣΧΕΤΟ 7: Από το γραφείο της υπουργού Απασχόλησης Φάνης Πάλλη - Πετραλιά έχει φύγει έγγραφο που είχε στείλει στην υπουργό και συνυποψήφια του στην Β' Αθήνας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Διευθύντρια στο γραφείο της Φάνης είναι μια κυρία που μισεί τους Μητσοτάκηδες, η Μαρία Γιαννίρη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη