10 Οκτ 2008

ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

... ΑΥΤΟΙ που μας καλούν να απεργήσουμε την άλλη βδομάδα ...και ταμπουκαλεύονται τον Καραμανλή ( οι της ΝΔ ) ή θέλουν να ρίξουν την δεξιά ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ φαίνεται έχουν ξεπεράσει και την Κυβέρνηση ...στο ρουσφέτι και την κοροϊδία.
Έχουν μετατρέψει την ΓΣΕΕ ,που είναι ένα μικρό "ΒΑΤΟΠΕΔΙ" με το χρήμα που ρέει στα ταμεία της( ΑΣΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) από τα κορόιδα τους εργαζόμενους που πληρώνουν στην Εργατική Εστία και τους τα παίρνουν με το "τσαμπουκά" και την ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ , σε πρώτο μαγαζί για να βολέψουν τα παιδιά τους και τα "ΤΑ ΣΟΙΑ ΤΟΥΣ" ...και να κάνουν τους golden boys σε κρατικούς οργανισμούς.
Ο Πολυζωγόπουλος έχει διορίσει όλη την οικογένεια του...( blog απολυμένου ΓΣΕΕ). Τον Ακολούθησε και ο νυν που έβαλα δύο ανίψια του..( που κάνουν ότι δεν γνωρίζονται για να μην δίνουν στίγμα) Ενώ ένας της ΔΑΚΕ που είναι εργατοπατέρας και πρόεδρος σε μεγάλο οργανισμό με 10.000 ευρώ το μήνα μισθό...ΕΒΑΛΕ πρόσφατα την κόρη του... Ακόμα κάνουν εικονικές απολύσεις άλλων εργαζομένων κολλητών τους , τσεπώνουν αποζημιώσεις , από τα ταμεία της Εργατικής Εστίας , και τους ξανά παίρνουν εκεί !
Ακόμα τι άλλο να θυμηθούμε, τον ΠΕΡΙΦΗΜΟ εργατολόγο DVDλόγο της Τσέκου ...που είχαν με το "τσαμπούκα" κάνει συμφωνητικό με της καθαρίστριες να τους δώσει κάθε μία 1500 ευρώ για τις συνδικαλιστικές και νομικές υπηρεσίες της νομικής υπηρεσίας της ΓΣΕΕ... Δείτε τι γράφει σε blog η Κουτσομπόλα της ΓΣΕΕ που έχει πληροφόρηση απο τα μέσα... Μόνο που γράφει βλάχικα ...δεν πήγε σε ειδικό σχολείο για να μιλάει όπως ο Μανταλάκιας , ΟΤΑΝ δίνει ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο κουμπάρο !!! http://ksekatiniasma.blogspot.com
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη