8 Οκτ 2008

Δηλώσεις έκανε πριν λίγο Μάθιου Νίμιτς για το Σκοπιανό

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.30

Δηλώσεις έκανε πριν λίγο Μάθιου Νίμιτς για το Σκοπιανό, αλλά μόνο τα κρατικά κανάλια τις μετέδωσαν. Τα ιδιωτικά θεώρησαν ασήμαντο το θέμα, μπροστά στο δράμα της 19χρονης, που δεν τη θέλει η πεθερά της..


Για αυτό και μεις θα αφήσουμε στην άκρη τα ...makedonski και θα μιλήσουμε για σοβαρά θέματα:

Ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι στην Πελοπόννησο επέλεξαν τελικά η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Ο γάμος της παρουσιάστριας και του οδοντίατρου τελέστηκε το Σάββατο (10/05) υπό άκρα μυστικότητα, σε εκκλησάκι που βρίσκεται στο Κατάκολο Ηλείας. Οι ελάχιστοι προσκεκλημένοι δήλωσαν ότι η τελετή ήταν εξαιρετικά λιτή και το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.



Ακολούθησε δεξίωση σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη, όπου οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτον. Οσο για την τελετή, η επιλογή να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν κυρίως της Ράνιας Θρασκιά, κάτι που σεβάστηκε απόλυτα ο σύζυγός της πλέον Ανδρέας Φωτόπουλος.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η σχέση της με το Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από έναν περίπου χρόνο.

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε "συλλάβει" το ζευγάρι στο Island. Τότε, οι πληροφορίες τους ήθελαν να παντρεύονται σε σχετικά "ανοικτό" γάμο, τον ερχόμενο Ιούνιο. Κάτι που τελικά δεν έγινε.

Την πληροφορία γνωστοποίησε ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο. Αποδεικνύοντας έτσι ότι όταν ένα ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει τα προσωπικά του δεδομένα κρυφά, μπορεί να το καταφέρει και μάλιστα πολύ εύκολα. Συγκεκριμένα, χωρίς να το καταλάβει κανείς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη