25 Οκτ 2008

Περί παρελάσεων


Επειδή έχει γίνει έθιμο, κάθε χρόνο, να εμφανίζονται διάφοροι (οι ίδιοι και οι ίδιοι) να καταγγέλουν τις παρελάσεις, με τις συνηθισμένες περισπούδαστες μπαρούφες, περί "ναζιστικών καταλοίπων", "πρακτικών που είναι άγνωστες στην υπόλοιπη Ευρώπη", δεν θα ασχοληθούμε ξανά (το κάναμε σε προηγούμενη παρέλαση) με τις ίδιες ανοησίες, παραθέτοντας μόνο δύο στοιχεία:

-Το 2007, πραγματοποιήθηκαν στρατωτικές παρελάσεις, σε 123 από τις 192 χώρες του Ο.Η.Ε. Τα στοιχεία τα παραθέσαμε το Μάρτιο, μπορεί να τα βρει ο καθένας κάνοντας έρευνα στο google, στο millitarynet και άλλα εξειδικευμένα sites.

-Ναι, διαφωνούμε κι εμείς με τη διοργάνωση παρελάσεων φέτος. Πρόκειται για μια δαπανηρή δραστηριότητα, που μπορεί να αναβάλλεται κάποιες χρονιές, για να εξοικονομηθούν πόροι.
................................
Αν η αργία της 28ης δεν συνοδευόταν από παρέλαση θα ήταν απλά μια ακόμη ημέρα αφιερωμένη στο..φραπέ! Και τέτοιες υπάρχουν δεκάδες κάθε χρόνο! Ας δούμε και καμιά άλλη παρέλαση...από την (ευχάριστη) παρέλαση της φωτο.... Χαλαρώστε κουλτουριάρηδες....στη ζωή χρειάζονται όλα...μη "ξυνίζετε" συνεχώς, κυνηγώντας φαντάσματα "εθνικισμού". Προκαλεί στυτική δυσλειτουργία!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη