29 Οκτ 2008

Μπαράζ εμπρησμών στην Αθήνα


Με το σύνθημα "ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός" σημειώθηκε μπαράζ επιθέσεων πριν λίγο στην Αθήνα, από τους υπαλλήλους των "ιδρυμάτων" (οι οποίοι δεν βρήκαν λέξη να γράψουν για την τρομοκρατική επίθεση των Αμερικανών στη Συρία, που προκάλεσε το θάνατο 9 αμάχων, μεταξύ τους δύο μικρών παιδιών και το βαρύ τραυματισμό 14 ακόμη).

Τα γνωστά αμερικανόδουλα όργανα του Σόρος, που έγραψαν χιλιάδες λέξεις για τη σύλληψη Κάρατζιτς, δεν έγραψαν λέξη για τη δολοφονική επίθεση των Αμερικανών.

Κάθε μέρα και περισσότερο ξεβρακώνονται οι δήθεν .. αναρχικοί (τςςςςς), οι δήθεν "αριστεριστές" και οι συνεργάτες τους στην αστυνομία, που φροντίζουν να παραμένουν ακόμη γνωστοί ..."άγνωστοι" και τους επιτρέπουν να "απαλλοτριώνουν" τη δημόσια περιουσία!

Ρίξτε μια ματιά στο google, αναζητώντας την είδηση "Αμερικανική επίθεση στη Συρία". Θα τη βρείτε σε εκατομμύρια sites εκτός από αυτά των ..πρόθυμων, που φορούν το μανδύα των "αναρχοαυτόνομων", των "αριστεριστών", αλλά όλοι πια κατάλαβαν σε αυτή τη χώρα, ότι πρόκειται για το πιό απεχθές συντηρητικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Για τον ορισμό των φασιστών, που δήθεν καταγγέλουν το ..φασισμό.

Πληρωμένοι συνεργάτες της νέας τάξης, που δήθεν καταγγέλουν. Είναι οι ίδιοι που θα ξεσηκώσουν αύριο τις "καταλήψεις" στα σχολεία. Και δεν είναι παιδιά!

Για αυτό, πράγματι, "ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός"! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη