Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

11 Οκτ 2008

The earth song στα δισκοπωλεία, οι bloggers προσφέρουν

Οι “Light & Shadows” φτιάχτηκαν το 2007 κάπου στην Αθήνα από τον Γιώργο και τον Πάρι, με στόχο να δημιουργήσουν μουσική, παραμένοντας ανώνυμοι, μέσα στις σκιές. Στην παρέα προστέθηκε η Μάιρα, μια πολύ ταλαντούχα νέα τραγουδίστρια, το φως του σχήματος, που κάνει τα φωνητικά. Και ενώ ηχογραφούσαν τα πρώτα τους τραγούδια, άρχισε να καίγεται ολόκληρη η Ελλάδα. Τότε εμπνεύστηκαν το “earth song”, που γράφτηκε από αγανάκτηση για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και αφορούν το περιβάλλον. Το remix του τραγουδιού, κρίθηκε απαραίτητο και δυστυχώς ολοκληρώθηκε καθώς οι φωτιές ακόμα μαίνονταν...
Οι “Light & Shadows” κυκλοφόρησαν το πρώτο τους CD-single το οποίο είναι διαθέσιμο από στις 19 Οκτωβρίου 2007, αποκλειστικά από τα δισκοπωλεία Metropolis.
Στο CD-single περιέχονται οι δύο εκτελέσεις του τραγουδιού “Earth Song” (radio edit και slow) καθώς και ένα bonus track. Το όλο project έγινε με δικά τους έξοδα και όπως έχει ήδη προαναφερθεί, τα έσοδα διατέθηκαν στην προσπάθεια για την αναδάσωση της Πάρνηθας από τις καταστροφικές πυρκαϊές του 2007 και από δω και πέρα όλα τα έσοδα θα διατίθενται στην WWF, για αναδασώσεις.
Zητήστε το στα METROPOLIS ! Aξίζει ! Τα παιδιά είναι και bloggers!
ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη