17 Οκτ 2008

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΤΟΣIΚΛΕΤΩΝ SUPERMOTO


Παρουσία του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008, στις 4:00' το απόγευμα, στην πίστα καρτ του Νέου Ρυσίου, η βράβευση των αθλητών που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών Supermoto-Grand Prix of Greece/Thessaloniki. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βραβεύσει τους νικητές των αγώνων σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.
ΚΑΙ
Στο κλείσιμο της Νομαρχίας προχωρά ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 διεκδικώντας από την Πολιτεία έκτακτα κονδύλια για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών της σχολικής στέγης.
Ο κ. Ψωμιάδης προβαίνει στην ενέργεια αυτή για το λόγο ότι, παρά το τεράστιο έργο που έχει επιτελεστεί εδώ και έξι χρόνια από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και την κυβέρνηση στο συγκεκριμένο τομέα, με τη βοήθεια της εκπαιδευτικής κοινότητας και των συλλόγων γονέων, με αποτέλεσμα τη μείωση της διπλοβάρδιας από 36% το 2002 σε μόλις 12% το 2008, οι ανάγκες παραμένουν πιεστικές και αφορούν χιλιάδες παιδιών και τις οικογένειές τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη