31 Οκτ 2008

επιλογές για internetτικό διάβασμα

Σιωπή και κάλυψη σε Νίμιτς από την κυβέρνηση. Ξεπούλημα στα σκαριά
Τι κάνει η κα Μπακογιάννη όσο οι Σκοπιανοί γεμίζουν το διαδίκτυο με άρθρα αλυτρωτικών κι εδαφικών διεκδικήσεων; Ετοιμάζεται να αποδεχθεί την ύπαρξη "Μακεδονικού" έθνους...ΚΡΥΦΑ από τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

"Οι δε εις κύβους εξοκέλλουσι"
Mια πραγματεία στο πάντα επίκαιρο θέμα του τζόγου

Προς Καταναλωτές:Ήρθε η ώρα για την εκδίκηση του Καταναλωτή;
Η Αγελάδα-καταναλωτης σταμάτησε ξαφνικά να κατεβάζει Γάλα. Το προβατάκι ενδέχεται να μην πάει στο γκισέ για να πληρώσει το δάνειο του, την στιγμή που όλοι θεωρούσαν την αγελαδίτσα ανεξάντλητη και το προβατάκι… προβατάκι .
Σημερα οι καταναλωτές μπορουν απλά να αποφασίσουν ποια τράπεζα θα κλείσουν, να το "διαρεύσουν" στον τύπο έτσι ώστε να σηκώσουν όλοι τα λεφτά τους, και να την αφήσουν να κλείσει έτσι απλά...Πως είπατε; Ανέβασαν το περιθώριο κερδους;

Αγώνας κατά της φτώχειας
Η ΠΡΩΤΗ Ελληνική Πράσινη Εθελοντική Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου, Επίκουροι Εθελοντές, το ΔΣ του Συλλόγου Άνω Γαλατσίου κ Φίλοι αποφάσισαν ομόφωνα να υλοποιήσουν σχέδιο για ν΄ αντιμετωπίσουν όσο είναι δυνατόν την ΦΤΩΧΕΙΑ!(Ο ΔΗΜΟΣ κ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ ΠΑΛΙ ΑΠΟΝΤΕΣ)Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.!

Δεν πρέπει να γίνει κάτι με τους «δημοσιογράφους» και τα ΜΜΕ (καλύτερα Παραπληροφόρησης);
Συνεχώς και αδιάλειπτα, η χωρίς αμοιβή «δουλειά» των μπλόγκερς αποτελεί αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης από αμειβόμενους «δημοσιογράφους» και ΜΜΕ.Βέβαια, στο βαθμό που είχαν τη στοιχειώδη – όχι δεοντολογία – «ευαισθησία», θα έπρεπε να κάνουν μια απλή αναφορά στην «πηγή» της είδησης, ή πληροφορίας, που προβάλλουν.Όμως, πρόκειται για γαϊδούρια ξεσαμάρωτα, με όλο το σεβασμό στα ευγενικά και πραγματικά ευαίσθητα τετράποδα.

Σεμνά και ταπεινά με C 130 στις παρελάσεις
Με C 130 , πέντε πιλότους, τη γραμματέα του και τον αστυνομικό της ασφάλειάς του ήρθε στη Κεφαλονιά ο Υφ/γος Υγείας Γιώργος Κωνσταντόπουλος προκειμένου να εκπροσωπήσει τη κυβέρνηση στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στη Δοξολογία στη Μητρόπολη και στη παρέλαση δηλαδή.

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.
ΔΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΕΧΕΙ ΘΥΜΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ;ΜΗΠΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ;ΔΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ TA ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA;

Χωροταξικός σχεδιασμός, τουρισμός και εξορυκτικές δραστηριότητες
Πονηρή διάταξη στο “Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό”, εισάγει εξορυκτικές δραστηριότητες στις περιοχές “προτεραιότητας τουρισμού”!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη