19 Νοε 2008

διαβάζουμε σήμερα

Μπάγιεβιτς: είπε το «ναι» στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ" ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ !!

TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΙΝ 2,5 ΜΗΝΕΣ. ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

Και με χιονόνερο για ένα πακέτο μακαρόνια

αυτές είναι!!!
Εισπρακτικές Εταιρείες Αλφαβητικά

δειτε το zeitgeist
http://lock-heart.blogspot.com/2008/11/zeitgeist-2-addendum.html From http://lockheart.blogspot.com/

"Έπεσε" το site της ομάδας της Κομοτηνής, που ήταν στην τουρκική γλώσσα.
Το http://www.apsperdika.com/

Η λίμνη που χάθηκε στη Ροδόπη (και δεν ήταν η Βιστωνίδα!) Νομίζω ότι το θέμα της ολοκληρωτικής εξαφάνισης της λίμνης του Νέου Σιδηροχωρίου στο Νομό Ροδόπης, μέσα σε ενάμιση χρόνο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό!Πληροφορίες και εικόνες, μπορείτε να δείτε στο blog της εφημερίδας Παρέμβαση που εκδίδω στο http://eparemvasi.wordpress.com/

http://farmpress.blogspot.com/
Δείτε πλάνα από τις κινητοποιήσεις των καπνοπαραγωγών από τη Λαμία.Αλέκο, εσύ ο άλλοτε Δντης της ΣΕΚΕ στην Ξάνθη, ποια άποψη έχεις για τις κινητοποιήσεις των αγροτών;;;Θυμασε Αλέκο, στο παρελθόν σε πόσες κινητοποιήσεις αγροτών είχες παρει μερος;Τώρα, γιατί χάθηκες;;;Πάνε μια βόλτα στα καπνοχώρια...
Ευχαριστίες στο 4epohes.blogspot.com

Σε ένα ακόμη συλλαλητήριο θα προχωρήσουν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου, στις 2 Δεκεμβρίου στα Γιάννινα, διαμαρτυρόμενοι για τα οικονομικά προβλήματα που αυξάνονται και απειλούν με αφανισμό τον κλάδο.Ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων Μιχάλης Τζίμας, σε δηλώσεις που έκανε στον «Πρωινό Λόγο των Ιωαννίνων» υπογράμμισε ότι τα προβλήματα έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, με τις τιμές των ζωοτροφών να εκτοξεύονται στα ύψη και τις τιμές στο κρέας και στο γάλα να μένουν καθηλωμένες ή να υποχωρούν ακόμη περισσότερο.

http://salonica-press.blogspot.com/2008/11/blog-post_7515.html
ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ
Τροποποίηση από 1-12-2008 των ποσοτικών και κατ' αξία ορίων των δασμολογικών και φορολογικών ατελειών, για τα εμπορεύματα που περιέχονται στις προσωπικές αποσκευές των ταξιδιωτών , οι οποίοι προέρχονται από τρίτες χώρες, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών Αντ. Μπέζας.

KYKLOΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΤΑΜΠΑ
Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρη την εφημερίδα σε μορφή pdf, πατήστε τοπαρακάτω linkhttp://www.megaupload.com/?d=MAVT7J2FΉ πηγαίνετε στις σελίδες:http://www.facebook.com/album.php?aid=4612&l=49f5c&id=1552544630http://www.aba.gr/http://www.myspace.com/stampanewspaper (pics)

Βάσος Λυσσαρίδης: “Κύπρος: Ώρα μηδέν. Το Σχέδιο Ανάν επιστρέφει»
Η ομιλία του Δρα Βάσου Λυσσαρίδη, στην Αθήνα στο Πολεμικό Μουσείο με θέμα: “Κύπρος: Ώρα μηδέν. Το Σχέδιο Ανάν επιστρέφει», αποτελεί μνημείο πάλης και αντίστασης κάθε έλληνα πατριώτη και σοσιαλιστή.

Παραβιάζουν το ωράριο εξυπηρέτησης κοινού στο Κτηματολόγιο Ηρακλείου
Λάβαμε κάποιες επιστολές διαμαρτυρίας
( η μία ήταν πολύ σκληρή) σήμερα που αφορούσαν
το ωράριο εργασίας
των υπαλλήλων του
Κτηματολογίου στο Ηράκλειο Κρήτης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη